Forum » Kaj kupiti » Cpu Hlajenje
Cpu Hlajenje
Tilen88 ::
Priporočate kako vredu tiho hlajenje za CPU kot upgrate intelovega BOX hlajenja. Tam do 50€ toliko da menjam ker ta je začel glasno delovati.
K0l1br1 ::
Očisti rebra. Menjaj termalno pasto. Procesorju je vroče, plata je povišala obrate, da ga lahko hladi.
lonewolf_ ::
Jaz že imam skoraj 10let Noctuo, katero sem po sreči z dvema ventoma dobil pri Dinokompu za manj kot 40€. Ne bi menjal za karkoli drugega :) pa tudi zastonj pošljejo dele za novejše sockete, če predložiš dokazilo o nakupu.
R7 5700G + NH-U12P SE2 | Ballistix 2x8Gb 3000MHz
Mortar Titanium | P1 500GB | Exos 3TB | SSD MX500 1TB
beQuiet 700W Gold | Fractal Design Define S
DamijanD ::
Jaz sem pred kratkim na R5 2600 menjal stock cooler z Scythe Mugen 5 Rev. B - CPU je pod obremenitvijo 20°c hladnejši, ventilator je tišji. Aja bil je enih 47€
Tilen88 ::
Ok hvala za predloge. Drugače teermalna pasta je bila predkratkim menjana, čistim ga tudi redno. A je v SLO prav kaka trgovina ki se specijalizira v to? Sem malo pogledal in bi vzel "Be Quiet! Pure rock" ampak v dveh trgovinah kjer sem preveril ni na zalogi.
lonewolf_ ::
Ok hvala za predloge. Drugače teermalna pasta je bila predkratkim menjana, čistim ga tudi redno. A je v SLO prav kaka trgovina ki se specijalizira v to? Sem malo pogledal in bi vzel "Be Quiet! Pure rock" ampak v dveh trgovinah kjer sem preveril ni na zalogi.
https://www.funtech.si/si/vsi-oddelki/k...
https://www.enaa.com/oddelki/racunalnis...
Ima ga tudi Conrad za 45EUR in extremedigital za 39EUR.
R7 5700G + NH-U12P SE2 | Ballistix 2x8Gb 3000MHz
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: lonewolf_ ()
Pinturicchio ::
Sem pred kratkim kupil be quiet pure rock slim, tako tihega ventilatorja še v življenju nisem imel. Priporočam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | grafična kartica in matična plošca (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 12597 (9638) | Gapi |
» | Kateri Tih Ventilator???Oddelek: Pomoč in nasveti | 4204 (3573) | Tydek |
» | Kateri tihi ventilator?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3729 (2763) | GUFY |
» | Comp za surfanjeOddelek: Kaj kupiti | 2129 (1764) | JayKay |