Forum » Pomoč in nasveti » Polar Flow kako poraviti datum vadbe?
Polar Flow kako poraviti datum vadbe?
clancy ::
Danes sem s kolesom naredil prvo vožnjo. Imam Polarjev števec M450. Odpeljem vožnjo, pridem domov in sinhroniziram števec na Polar Flow, in glej ga zlomka, vožnjo mi "vrže" v september 2020. Posledično se vožnja ne sinhronizira na Stravo. Seveda sem pozneje ugotovil, da ura in datum na števcu nista bila nastvlejena.
Sedaj bi pa vprašal, kako bi lahko uredil datum in datoteko .gpx in z popravljenim datumom uvozil na Stravo.
Sedaj bi pa vprašal, kako bi lahko uredil datum in datoteko .gpx in z popravljenim datumom uvozil na Stravo.
mirkuma ::
Probaj izvoziti aktivnost in v text editirju popravi vse vnose time (popravi samo datum, ne pa časov)
Poišči tag-e:
time in Lap StartTime
In potem ročno uvozi v Stravo. Javi ali je uspelo.
Poišči tag-e:
time in Lap StartTime
In potem ročno uvozi v Stravo. Javi ali je uspelo.
...all those moments will be lost in time, like tears in the rain...
Hehe, dobra zamisel, ampak koliko vidim, se na vsako sekundo zabeleži koordinata, kjer pa je čas zapisan z leto-mesec-dan T ura:minuta:sekunda. Vožnja je trajala 1 uro in 20 minut, tako da bi moral datum poravljati 4800-krat.
Morda bi šlo z kakšnimi orodji to lažje, ampak se toliko ne spoznam na te editorje.
Morda bi šlo z kakšnimi orodji to lažje, ampak se toliko ne spoznam na te editorje.
Evo, zrihtano! Hvala obema.
Sem uredil z notepadom ++. Najprej .gpx file, ampak nima podatka za srčni utrip in kadenco, zato sem uredil še .tcx, ki pa vse to ima in je šlo brez problema uploadati na Stravo.
Sem uredil z notepadom ++. Najprej .gpx file, ampak nima podatka za srčni utrip in kadenco, zato sem uredil še .tcx, ki pa vse to ima in je šlo brez problema uploadati na Stravo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Smart watch, kaj kupiti? (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Kaj kupiti | 193888 (1521) | scipascapa |
» | Android aplikacija (šport) (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 7809 (1278) | DamijanD |
» | Športna ura za cca 250€Oddelek: Kaj kupiti | 4573 (3857) | libreus |
» | Športna ura...katera?Oddelek: Šport | 6457 (5880) | vuki |
» | Sports trackerOddelek: Mobilne tehnologije | 7392 (5162) | Machete |