» »

Indeksi v Wordu - je možno narediti dva seznama?

Indeksi v Wordu - je možno narediti dva seznama?

jnbslo ::

Zdravo!

Pripravljam indekse v wordu. Narediti moram dva seznama: enega z avtorji, enega pa tematskega. Ali kdo ve, če je to sploh mogoče narediti oz. kako se to naredi? Ko označim vse indekse, se mi naredi samo en seznam, ki ga moram potem ročno ločevati, kar ni v redu, ker ga ne morem potem posodabljati, ne da bi se podrla celotna struktura. Mi lahko pomagate? Čim prej, prosim.

Lp,

Cveto ::

Najprej vneseš vire (sklici/viri). Nato greš pisat glavni tekt in ustrezno označuješ sloge (naslov 1, naslov 2, tekst itd...). Ko prideš do točke, kjer se boš na neka skliceval, vstaviš vir (ali citat, če rabiš) Ko končaš, klikneš "vstavi kazalo" in nato še "vstavi kazalo virov" in če si prej naredil vse ok, je to to. Enako lahko narediš še za slike, predmete (tabele itd...).

jnbslo ::

Hvala za odgovor, ampak ti govoriš o virih. Kaj pa indeksi? Ta zadnjič, ko sem delala, sem najprej označila vse indekse (posebej avtorje in posebej tematske vnose npr. "Organizacija" ali "država"). Ko sem pa seznam indeksov delala, nisem mogla ločiti avtorjev od tem in narediti dva seznama.
Sem pol morala ročno ločevati ene od drugih. Kaj to se da narediti avtomatsko? Ali se to naredi z viri?

Argonavt ::

Hitri odgovor. Preverjeno se da narediti dve kazali vsebine in virov (Bibliografija) v ISTEM dokumentu. Npr slo in ang kazali v istem dokumentu. Spomnim pa se, da zadaj en hud trik, da sem to scaral, ko so me vprasali na tecaju. Nekaj sem se igral s polji, da slo. Po isti analogiji verjetno gre tudi dva indeksa. Poiscem vzorcni dokument in posljem, pusti mail na zs.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Argonavt ()

Cveto ::

Uporabit je treba tage in bookmarke. Išči na googlu Word double index in glej prvi rezultat. Ni oa najbolj user friendly.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

program za delo s polinomi v C#

Oddelek: Programiranje
181782 (1020) majster123
»

Kako že naštimaš v Wordu š. strani?

Oddelek: Pomoč in nasveti
201588 (912) harvey
»

Upor proti izdajatelju strokovnih revij Elsevier

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
347826 (5625) lmorgh
»

v katerem programu naj napisem knjigo (strani: 1 2 )

Oddelek: Programska oprema
5725432 (24639) Matev
»

OpenOffice.org v obleki KDE

Oddelek: Novice / Pisarniški paketi
333334 (3334) Roadkill

Več podobnih tem