Forum » Pomoč in nasveti » Napajalni kabel
Napajalni kabel
Tito ::
Zanima me, katere žice so + in katere -, če obstaja kakšna shema ;)... Zdej celga kabla nebi razdiral da bi vidu, gre pa za to, da hočem povezat UPS z ADSLjem. Pa nevem kako bi zvezal ta kabl z podalškom?
EjTi ::
Da priklopiš navadne naprave (router, ADSL modem -> napajanje) na UPS je pomoje najboljše da kupiš en napajalni računalniški kabel, ki služi kot podalšek (na obeh straneh USA konektor - na eni strani moški, na drugi ženski) in odrežeš tisti del stran, ki ga ne moreš vtakniti v UPS izhod. Potem vzameš navaden podalšek z razdelilcem (na eni strani moški, na drugi 3x ženski) in odrežeš moški del stran. Potem pa samo skupaj združiš.
Pri izmenični napetosti ni + in -. Lahko poljubno skupaj sciniš. Merkat moreš samo tatretji kabel (ozemljitev). Ta je ponavadi rumen z zelnimi črtami.
Pri izmenični napetosti ni + in -. Lahko poljubno skupaj sciniš. Merkat moreš samo tatretji kabel (ozemljitev). Ta je ponavadi rumen z zelnimi črtami.
Tito ::
No sej pol sem se spomnu da je izmenična napetost ... Hvala za pomoč! Zdej sem vsaj prepričan da sem prov mislil...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | UTP KABEL - LučOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2539 (2151) | Invictus |
» | Samsung galaxy plus I9001Oddelek: Mobilne tehnologije | 994 (922) | Dr_M |
» | lcd zaslonček (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 24304 (14564) | Mazo |
⊘ | ViciOddelek: Loža | 2194 (1876) | OmegaBlue |
» | GeForce MX 400 _povezava na TV s scartomOddelek: Pomoč in nasveti | 1069 (961) | AthlonLover |