Forum » Hlajenje in modifikacije » s čim prilepiti pleksi?
s čim prilepiti pleksi?
profii ::
v prihotnosti si nameravam naredit stranico s pleksijem. zanima me s cim ste vi prilepili pleksi na stranico?
SonGoku ::
V prihotnosti (prihodnosti) si pleksi prilepi s silikonskim kitom za steklo ali pa kupi plexi kit, ki vsebuje plexi, gumo...
lp
lp
Grimlord ::
Jaz sem s silikonom. Pa pazi da boš hiter, ker se ta silikon hitro strdi oz. ohladi.
Iz malenkosti nastane popolnost in popolnost ni malenkost.
cahahopie ::
Kaj si noor, dal bom 5k za 50cmX50xmX3mm pleksi ... uf.
Torej lim, silikon, dvostranska nalepka za ogledala? Šraufi? Pomoje bom to prišraufo pa še zalimo. :)
Je 3mm dost? Ne bo poknu pri že manjši obremenitvi?
Torej lim, silikon, dvostranska nalepka za ogledala? Šraufi? Pomoje bom to prišraufo pa še zalimo. :)
Je 3mm dost? Ne bo poknu pri že manjši obremenitvi?
Grimlord ::
Jaz sem d al za 50cmx50cmx2mm 890 sit al nekja takega v Baumaxu v MB. Pa se je lepo rezal z vbodno žago... Nevem od kod vam dat 5k za plexi....
Iz malenkosti nastane popolnost in popolnost ni malenkost.
Bevcan ::
Če boš lepil z dvostransko nalepko ni problema da nebi držal. Zadeva drži ogledalo šes celo steno če daš vsaj vsak meter trak po celi višini. Pa so ogledala "malce" težja od pleksija.
nikonezna ::
jaz pa kar z dvokomponentnim, sam prvo sem probal z uhujevim, pa ni držal, pol pa z neostikovim pa zaenkrat drži...bomo vidli
brez podpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako pritrditi plex steklo na ohišjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2032 (1751) | DimmniBurek |
» | S čim zlepit pleksi?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 6029 (5622) | frenk |
» | pritrditev plexijaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1519 (1346) | matias |
» | kako nardit plexi okno??Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1117 (910) | dela |
» | Pleksi okno v straniciOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1948 (1413) | Boeing |