Forum » Hlajenje in modifikacije » yalman in epox 8rda+
yalman in epox 8rda+
nicjasno ::
Mene pa zanima, ce gre ta nov zalmanov bakreni hladilnik na epox 8rda+ plato (kar se tice prostorskih razmer). Na mosfetih ze mam hladilna rebra.
LP
LP
Bevcan ::
Seznam plošč na katere gre ta hladilnik (CNPS7000A) lahko najdeš tukaj.
Na tvojo torej gre sam morš neki modat. Ni pa ta seznam čist zanesljiv. Za mojo plato Asus 7V8X-X piše da nima lukenj čeprav jih ima in je okrog procesorja enaka kot Asus 7V8X za katero piše da ni problema. Pomoje ni problema tudi z mojo plato. A mi lahko gdo pove zakaj bi bil problem.
Na tvojo torej gre sam morš neki modat. Ni pa ta seznam čist zanesljiv. Za mojo plato Asus 7V8X-X piše da nima lukenj čeprav jih ima in je okrog procesorja enaka kot Asus 7V8X za katero piše da ni problema. Pomoje ni problema tudi z mojo plato. A mi lahko gdo pove zakaj bi bil problem.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bevcan ()
aha. Se pravi je treba odrezat klip. No tega ne bom pocel. Bom rajse modificiral hladilnik, da se bo le-ta izognil klipu :) Upam samo, da hladilna rebra na mosfetih ne bodo motla hladilnika. Do napajalnika ima dovolj prostora.
Samuel ::
pac vzames zagico v roke in odzagas polovico enega klipa,
vec kot 5minut ne bos potreboval.
vec kot 5minut ne bos potreboval.
kul. kak pa je z pritrjevanjem? Kolko jaz vem se pritrdi cooler z vijaki in ne z vzmetjo, tako kot obicajni kulerji. Kako mocno je treba zadevo zategnit, da ne poskodujes cpu-ja?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Zračno hlajenje] Kateri hladilnik za Socket A (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 19327 (16450) | Wofk |
» | Hladnilnik za navitega Bartona na Abit NF7-SOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2319 (1594) | Grimlord |
» | Kateri cooler naj vzamem? ALX800, SK7 ali 7000A AlCuOddelek: Kaj kupiti | 1323 (1156) | BaRtMaN |
» | Hladilnik za XP2400+ (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4453 (3530) | T0RN4D0 |
» | Kiri ventilator za Barton 2500Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1881 (1386) | Dead_Eye |