Forum » Zvok in slika » XP problemi
XP problemi
CyberAD ::
Hi!
Danes sem si Win XPje gor vrgo. In vse je lepo delalo, dokler nisem prišo do zvoka. Naložim driverje, ki so na CDju in mi reče, da nima podeljenega logotipa Windows. Pa rečem, naj vseeno naloži. Ko sem šel muziko poslušat, ni šlo. Na netu sem si še ene driverje poiskal, pa tudi tisti ne delajo. (uradna stran od Herculesa pa ne dela 100% )
aja ... zvočna kartica = Hercules Gamesorround Fortissimo II
PLZ HELP!
Danes sem si Win XPje gor vrgo. In vse je lepo delalo, dokler nisem prišo do zvoka. Naložim driverje, ki so na CDju in mi reče, da nima podeljenega logotipa Windows. Pa rečem, naj vseeno naloži. Ko sem šel muziko poslušat, ni šlo. Na netu sem si še ene driverje poiskal, pa tudi tisti ne delajo. (uradna stran od Herculesa pa ne dela 100% )
aja ... zvočna kartica = Hercules Gamesorround Fortissimo II
PLZ HELP!
Lith ::
pejt na control panel - Audio devices in klikni pod speaker settings - advanced in poskusi premaknit slajder od full acceleration proti none za eno stopnjo?
to včasih pomaga, večkrat so to že pisali v forumu
slikca:
to včasih pomaga, večkrat so to že pisali v forumu
slikca:
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: Predator ()
|ke ::
Sm mev isti problem. Jst sm najdu driverje na netu! In dela čist lepo. Sam se n spomnim url-ja nažalost. Imenuje pa se GFIIV203 (Gamesurround Fortissimo™ II - Driver update for Win95/98/ME/2000/XP V2.0)
Če si boš s tem kej pomagu....
LP
Če si boš s tem kej pomagu....
LP
Ike
Lith ::
Tweakers.net - Driver updates [ Hercules Gamesurround Fortissimo II] -- tukaj nekaj piše XP compatible, na sredini je link na drajverje - FORTI2/GFII_102_FULL.EXE
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤
CyberAD ::
OK! Poskuso sem:
1.02 (GFII_102_FULL.exe)
1.5 (GFIIv150.exe)
2.03 (GFIIV203.exe)
pri vseh mi je reklo, da niso kompatibilni!
in za konec še 6.07 (CSCv607a.exe)
In končno je ta kompatibilen.
A, ker bi blo pač preveč lepo, če bi po 1 dnevu zaj***vanja končno mi uspelo, mi je še pri teh driverjih zmagoslavno napisalo:
Namestitev te strojne opreme ni mogoča
Prišlo je do težave pri nameščanju te strojne opreme:
Multimedia Audio Controller
Med namestitvijo naprave je prišlo do napake
Podatek je neveljven.
PLZ help, ker sem res že čisto brez idej, kaj naj še naredim, da mi bo končno zvok delal!
1.02 (GFII_102_FULL.exe)
1.5 (GFIIv150.exe)
2.03 (GFIIV203.exe)
pri vseh mi je reklo, da niso kompatibilni!
in za konec še 6.07 (CSCv607a.exe)
In končno je ta kompatibilen.
A, ker bi blo pač preveč lepo, če bi po 1 dnevu zaj***vanja končno mi uspelo, mi je še pri teh driverjih zmagoslavno napisalo:
Namestitev te strojne opreme ni mogoča
Prišlo je do težave pri nameščanju te strojne opreme:
Multimedia Audio Controller
Med namestitvijo naprave je prišlo do napake
Podatek je neveljven.
PLZ help, ker sem res že čisto brez idej, kaj naj še naredim, da mi bo končno zvok delal!
Sahel ::
Prodaj kartico pa si kupi Creativovo varianto...
It's really quite a simple choice: Life, Death, or Las Vegas
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z win XP in 160GB diskOddelek: Operacijski sistemi | 1225 (1023) | Ali-baba |
» | 5.1 problem z AC97Oddelek: Zvok in slika | 2217 (1707) | glinik |
» | Napetost na izhodu iz audio karticeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2099 (1667) | Business |
» | Osemkanalni zvokOddelek: Novice / Zvočne kartice | 1972 (1972) | bf4ed |
» | kupujem nov racunalnik!!!Oddelek: Kaj kupiti | 1056 (903) | AnWar |