» »

iPod touch 5 gen za poslušanje glasbe preko bluetootha - vreden nakupa?

iPod touch 5 gen za poslušanje glasbe preko bluetootha - vreden nakupa?

BlackCaiman ::

Zdravo!

Naslov pove vse. Kaj menite? Je iPod touch 5 gen za poslušanje glasbe preko bluetootha - vreden nakupa?
Baterija tudi ni tako draga za zamenjat.

Hvala

shadeX ::

Je iPod touch 5 gen za poslušanje glasbe preko bluetootha - vreden nakupa?

Moje mnenje.. je ne. Zakaj bi nekdo v 2019 kupoval dodaten aparat za glasbo, če to lahko počne katerikoli sodoben telefon? Bluetooth pa tudi ima vsak telefon.

Zato ker imamo telefone v velikosti kamiona. Drugače se pa strinjam.

Zgodovina sprememb…

hojnikb ::

če te ne moti it nazaj na žico, je shuffle the way to go.
#brezpodpisa

neo5468 ::

Tudi jaz predlagam da kupiš nekaj kar je majhne velikosti, drugače lahko uporabljaš telefon in mp3 predvajalnik nima več pomena. Jaz sem kupil ipod nano 7th gen in je perfekten za tek/workout. Imam ga v clip ovitku in si ga dam za pas. Telefon ali pa ipod touch bi bila prevelika. Sem ga pa kupil po zelo nizki ceni, 100€+ ne bi dal zanga. Shuffle je tudi fajn zadeva, ampak nima bluetootha.

Han ::

Tale kitajc ima kar dobro baterijo. Firmware je malo špartanski, tudi kvaliteta ekrana ni kaj prida (samo tipke pod njim so občutljive na dotik), a za malo denarja predvaja praktično vse, tudi brezžično.

https://www.amazon.de/dp/B07GRL7MJV

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Han ()

gddr85 ::

+1 za shuffle, če ne pa kak nano 6th + bt adaper oz. nano 7th..

Machete ::

Jaz pod 64GB sploh ne bi gledal. Že to sem vse zamenjal za 128GB. Razen, če imaš res malo muzike ali stalno loudaš gor za sproti.
Sicer sem tudi sam dolgo vztrajal z ipodom, ampak na koncu res nima smisla, če imaš itak telefon npr za tracking in gps.. Vzmaeš tole:https://www.androidcentral.com/best-sam... za tvoj telefon, daš za pas in si zmagal. Jaz komot tudi tečem s tem in me ne moti.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Han je izjavil:

Tale kitajc ima kar dobro baterijo. Firmware je malo špartanski, tudi kvaliteta ekrana ni kaj prida (samo tipke pod njim so občutljive na dotik), a za malo denarja predvaja praktično vse, tudi brezžično.

https://www.amazon.de/dp/B07GRL7MJV

Tale zadevca kr dobro zgleda, za denar :) pa še majhna je.

Drugače pa hvala za vse odgovore. Se z vsem strinjam karste napisal, haha :)

Zgodovina sprememb…

neo5468 ::

Machete je izjavil:

Jaz pod 64GB sploh ne bi gledal. Že to sem vse zamenjal za 128GB. Razen, če imaš res malo muzike ali stalno loudaš gor za sproti.
Sicer sem tudi sam dolgo vztrajal z ipodom, ampak na koncu res nima smisla, če imaš itak telefon npr za tracking in gps.. Vzmaeš tole:https://www.androidcentral.com/best-sam... za tvoj telefon, daš za pas in si zmagal. Jaz komot tudi tečem s tem in me ne moti.

Imam s7 ki je manjši kot tvoj s8, pa je še vedno preveliko. Kolikor za koga i guess. Tudi prostora ne rabiš ne vem koliko, jaz te mp3 playerje odobravam kot predvajalnike "playlist", torej library imaš v google play music/itunes ali pa na svojem disku in potem samo sinhroniziraš svoje playliste, za kar je pa tudi 2gb dovolj prostora za tek/workout. Nano 7th gen ima 16gb prostora, na njem imam 4 playliste in je dovolj glasbe. Ko bom updejtov playlisto, kliknem "sync" in že mam na novo vse naštimano. To, da celoten library mečeš na majhen mp3 predvajalnik se mi ne zdi praktično. Ipod nano/shuffle ima še vedno svoje mesto, zaradi velikosti, ki je nekaterim pomembna. In ja, moj celoten music library je preko 300gb, ampak ne potrebuješ vsega on the go.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Apple ipod nano ali touch?!

Oddelek: Pomoč in nasveti
51674 (1556) caribbean
»

Apple dosegel poravnavo za opraskane iPode

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
225238 (3338) AngelOfDeath
»