» »

Apple ipod nano ali touch?!

Apple ipod nano ali touch?!

caribbean ::

Živjo, zanima me, če imate že kaj izkušenj z novimi ipodi. Nameravam kupiti ali ipod touch ali ipod nano. Zanima me predvsem katerega se bolj splača kupiti, kateri je boljši, npr. kateri ima boljši zvok? Nameravam pa ga uporablati tudi za tek, zato se mi zdi touch nekako prevelik, je pa res bolj uporaben. Se bojim, da če kupim nano mi bo potem žal. Kaj mi svetujete?

Hvala.

Switch ::

Za tek je najboljši novi shuffle ali Nano. Za več denarja pa pri iPod Nanu dobiš še pedometer, ki je super zadeva za tek. Samo moral se boš navadit, da si playliste urejaš v iTunesih. Če imaš več denarja pa priporočam, da ga porabiš za in-ear slušalke (meni pri teku navadne rade padajo iz ušes).

iPod Touch je za tek prevelik (pozimi še gre, poleti pa je kriza).

caribbean ::

Ja, sam ipod touvh se mi zdi, da že ima vgrajeno tisto od nike-a. Moraš samo dokupit tisti vložek za v copat, če se ne motim.

Kaj pol ti uporabljaš tale novi nano s touch screenom, a ti je vredu?!

itak37 ::

Eh, ipod touch kupi pa še en majhen mp3 player samo za tek kupi.

T.A.D.E.J ::

Če ti je samo glasba pomembna kupi iPod Shuffle...ga maš na bolhi rabljenega tud za 20EUR, no, vsaj jaz sem ga kupil drugega kake pol leta nazaj za ta denar.

Če pa želiš izkusit vse kvalitete, kar ti jih lahko ponudi iPod Touch, pa kar...priporočam! A se lahko tudi zafrkneš...jaz sem imel Toucha, pa ni blo pol več druge kot da kupim iPhona :D tak da iz denarnice gre, sam mi ni pa niti mal žau ;)

Kavaliteta zvoka v slušalkih je pri vseh enaka, mikrofoni pa pri Applovih izdelkih niso boh ve kaj. Aja, pa zaslušalke...imam še kr prvotne applove in mi pri teku niso še niti enkrat ven padle. Imajo fino gumi pri robu, tako da ostanejo v ušesu.

caribbean ::

Ja, glasba mi je najbol pomembna, vendar tud zaslon čem met, tako da shuffle odpade, se pa bojim, če bom kupil nano, da mi bo vse skupi nekako premajhno, čeprow ma touch screen.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

iPod touch 5 gen za poslušanje glasbe preko bluetootha - vreden nakupa?

Oddelek: Pomoč in nasveti
9936 (689) neo5468
»

Cenejši iPod touch, odslej s kamero

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
4712757 (10386) Furbo
»

Mp3 player - kaj je trenutno top?

Oddelek: Kaj kupiti
424206 (3090) joc12
»

iPod Nano v. Classic

Oddelek: Zvok in slika
12999 (642) Key Quest
»

MP3 predvajalnik

Oddelek: Zvok in slika
164227 (3887) house

Več podobnih tem