» »

AMD in ASUS promocija

AMD in ASUS promocija

XKEKAX ::

Pozdravljeni,
zanima me če je ima kdo kakšno izkušnjo v kratkem s tema dvema promocijama
https://www.mindfactory.de/Highlights/A...
in
https://www.mindfactory.de/Highlights/A...

torej naročil sem grafično kartico ASUS Vega 64 iz Mindfactory in jo dobil preko mailboxde.com, izpolnil obe prijavnici da bi imel te 3 igre in slušalke ASUS Cerberus, ampak še ni bilo nobenega odgovora... ima kdo podobno težavo oz. ali so mu poslali obljubljeno?

LP

ezzy ::

Igre boš dobil, po mailu od MF dobiš kodo, katero vneseš na AMDrewards, nato pa tam dobiš kode za igre. Na slušalke pa verjetno lahko pozabiš, sem prepričan, da je v pogojih sodelovanja omenjeno , da se mora naslov nahajati v Nemčiji(mogoče tudi v Avstriji) ter se ujemati s podatki na računu. Ko sem kupoval pred leti, je imel ASUS podobno promocijo, takrat je veljala tudi v Avstriji in sem naročil matično ploščo na avstrijski naslov od prijatelja, nakar je po 2 mesecih dobil slušalke.

XKEKAX ::

Sem že vnesel to kodo na AMDRewards in sedaj mi piše "Your key will be assigned as soon as it is available." tak da za to se ne sekiram toliko, bo ko bo :)
Ampak kaj se pa slušalk tiče je pa tako da je bila grafična kartica naročena na nemški naslov (Mailboxde) in tudi na ASUS-ovi strani sem napisal naj mi jih pošljejo na ta naslov.
Za to me zanima če ima kdo kakšno podobno izkušnjo, ali je potrebno kakšno dokazovanje državljanjstva....?

ezzy ::

Takrat sem moral dokazati s računom izdelka, druga ni bilo potrebno, morda je zdaj drugače. Če bo šlo skozi, potem vemo da deluje tudi preko Mailboxde.

XKEKAX ::

Tudi tukaj sem moral dokazovati z računom izdelka :) bomo videli, javim kako bo

scythe ::

Je imel kdo kakšne probleme pri uporabi coupon code na AMDRewards? Jaz sem dobil polet AMD procesorja kodo za igro Tom Clancy's 2. Prvo sem se reg. na AMD Rewards stran, potem vpišem coupon code pod Claim My Reward, potem je zahteval da naložim AMD Product verification tools. Jaz lepo naložim program, se prijavim noter in vpišem coupon code in dam RUN Verifiticatio. Program se sam zapre, grem gledam na AMD stran če je kaj pod My Rewards in je vse prazno. Kako naj zdaj naredim? S


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

MindFactory mnenje (strani: 1 2 3 452 53 54 55 )

Oddelek: Kaj kupiti
2733468430 (5072) darkolord
»

Vrednost GeForce GTX 1060 6 GB?

Oddelek: Strojna oprema
121293 (810) Han
»

vrednost Intel i7 setup

Oddelek: Kaj kupiti
352990 (2470) Han
»

Aktivacija iger

Oddelek: Pomoč in nasveti
201961 (939) opeter

Več podobnih tem