Forum » Hlajenje in modifikacije » Kam s plexijem
Kam s plexijem
C_maniak ::
Na stranico mislim dat plexi okno in pa dva venta (z LED-icami). zdej me pa zanima, če plexi obrežem tako, da bosta venta še na kovini al ga pustim v originalnem stanju, pa venta namestim direkt na plexi gor. ali pa še tretja možnost: plexi pustim v originalni velikosti velikosti, ampak toliko desno, da bomsta venta še vedno na kovini. torej sprašujem vas, kaj boljše izpade. na plaxiju ali pač na stanici nekje.
venta bota predvidoma nad procesorjem in pa nad grafično. slikco za lažje razumevanje postam kasneje, če bodo problemi, zdajle se mi mudi.
aja, plexi ma dimenzije 281x220, imam pa midi tower ohišje.
venta bota predvidoma nad procesorjem in pa nad grafično. slikco za lažje razumevanje postam kasneje, če bodo problemi, zdajle se mi mudi.
aja, plexi ma dimenzije 281x220, imam pa midi tower ohišje.
Bevcan ::
Men se zdi naljepš tko da iz pleha izrežeš nekakšen polotok na katerega privijačiš ventilator.
Neki takega sam da ni teba tolk komplicirat.
Neki takega sam da ni teba tolk komplicirat.
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: Predator ()
C_maniak ::
mhm, sej sm celo noč dans tuhtal kak nej bi zgledala oblika. ker ne bom meu tisto obično obliko. bom neki wxtra naredu...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kovinsko ohišje v obliki cilindraOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2686 (2137) | Nejc Pintar |
» | Rezanje kovinskega ohišja; kateri rezalnik?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1744 (1488) | Microsoft |
» | Mnenje prosiim!!!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1167 (953) | IceIceBaby |
» | se znajo diski potapljat? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 31681 (30934) | krucymucy |
» | Kaj pravte na tole?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1832 (1349) | element |