Forum » Strojna oprema » Reševanje podatkov s trdega diska
Reševanje podatkov s trdega diska
Aero01 ::
Pozdravljeni,
imam težavo s trdim diskom, ki ga računalnik več ne zazna. Sprva so se pojavljale napake - "error writing to disk" (oz. nekaj podobnega). Potem se particije diska niso več prikazale v raziskovalcu.
Disk sem nato dal v zunanje ohišje in priklopil na drug PC. Disk se vrti, ampak v "disk management" zanj piše disk 1 - dynamic - invalid.
Za kar se da zanesljivo reševanje podatkov se bom torej obrnil na strokovnjake. Vem, da so že bile tovrstne teme, ampak me zanima aktualno stanje. Ima kdo izkušnje s firmami, ki rešujejo podatke? Koga bi pohvalili? Je npr. Tannaris dobra izbira?
Hvala za pomoč in lep pozdrav
imam težavo s trdim diskom, ki ga računalnik več ne zazna. Sprva so se pojavljale napake - "error writing to disk" (oz. nekaj podobnega). Potem se particije diska niso več prikazale v raziskovalcu.
Disk sem nato dal v zunanje ohišje in priklopil na drug PC. Disk se vrti, ampak v "disk management" zanj piše disk 1 - dynamic - invalid.
Za kar se da zanesljivo reševanje podatkov se bom torej obrnil na strokovnjake. Vem, da so že bile tovrstne teme, ampak me zanima aktualno stanje. Ima kdo izkušnje s firmami, ki rešujejo podatke? Koga bi pohvalili? Je npr. Tannaris dobra izbira?
Hvala za pomoč in lep pozdrav
poweroff ::
Včasih se je s tem ukvarjal Kotar.
Lahko skušaš sam s kakšnim live Linux distrotom, je pa vprašanje, če bo kaj uspeha brez hardwerskih posegov.
Lahko skušaš sam s kakšnim live Linux distrotom, je pa vprašanje, če bo kaj uspeha brez hardwerskih posegov.
sudo poweroff
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vprašanje - podatki na uničenem diskuOddelek: Pomoč in nasveti | 3813 (3292) | darkolord |
» | Zunanji trdi disk se ne zazene - naj ga poskusim zamrzniti?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4747 (4460) | Ryker |
» | Kako bomo rekli SSD-jem? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 11999 (10061) | Pyr0Beast |
» | Zunanji trdi disk---nujnoOddelek: Pomoč in nasveti | 2473 (1956) | Chessman |
» | 16 Gbit NAND Flash čipOddelek: Novice / Grafične kartice | 3749 (3078) | neoto |