Forum » Omrežja in internet » Kako zmanjšati moč (RX/TX) Wi-Fi na androidu?
Kako zmanjšati moč (RX/TX) Wi-Fi na androidu?
Avenger ::
Ker Wi-Fi uporabljam zgolj doma, velikokrat kot predvajalnik raznih virov z neta - v žepu in slušalkami v ušesih, bi rad na telefonu zmanjšal moč oddajanja/sprejemanja na nek sprejemljiv minimum in s tem podaljšal trajanje baterije. Precej sem guglal, pa nič pametnega. Našel sem edino predloge, da bi se zmanjšal DTIM/beacon interval na routerju - vendar ga ne morem, ker UBEE EVW32C-0N teh možnosti enostavno nima. Android ni rootan, zaenkrat. Zdi se mi nenavadno, da se to ne bi dalo nastavit...
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
Mavrik ::
Tega se ne da nastavit preprosto za to ker se moč WiFija uravnava avtomatično glede na kvaliteto signala (slabši je signal, več moči gre v oddajanje), tako da ročno nastavljanje ne bi melo nekega smisla. Mislim da optimiziraš za napačno stvar - kaj če raje zdownloadaš karkoli poslušaš in tako pustiš da radio spi cel čas? Bo BISTVENO manj baterije šlo.
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WiFi v blokuOddelek: Omrežja in internet | 4842 (1536) | starfotr |
» | Kateri digitalni radio tuner - DAB komponenta ali druga rešitev ob ukinitvi analogneg (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12312 (7959) | Juneau |
» | izklop antene telefonaOddelek: Mobilne tehnologije | 1434 (1155) | zee |
» | Zakaj imajo Radijske postaje več frekvenc?Oddelek: Zvok in slika | 12903 (11260) | Scorpia |
» | WiFi - poslabšanje delovanjaOddelek: Omrežja in internet | 1806 (1626) | d4vid |