» »

zakaj mi comp zariba, ampak samo v špilih

zakaj mi comp zariba, ampak samo v špilih

sparco ::

vsakič ko igram katerokoli igrico, mi comp štekne(no ja ne cisto vsakic-velikokrat)! zdej pa mene zanima zakaj?? ali je mozno da mi stekne zaradi preobremenjenosti procesorja, al se procesor pregreva, al je pa z mojimi winsi neki narobe(win2000) Dej plis pomagite, da bom lahko normalno igral :\

Blup ::

Zelo verjetno, da se ti pregreva... če maš navitga, ga mal odvi... al pa stranico odpri...
A maš vse driverje?

Blup
:\

nosferatu666 ::

Verjetno zato, ker se ti pregreva.
Ni nujno, da procesor ali grafična, lahko je katerikoli drugi komponenti prevroče (rami, southbridge, northbridge...).
Odpri stranico, daj zraven tavelik sobni jebiveter (khm, khm, ventilator, sorry :)), pa boš videl, če se ti bo vedno obešal.

sparco ::

to z sobnim ventilatorjem sm že naredu(procesor ma prej 55 stopinj, pol ga pa z ventilatorjem shladim na 44), ali je mogoče, da je tudi kakšn virus, zato k mi antivirus enga najde? je pa res, da nimam officov gor! a je mogoče zarad tega, sam zakaj, sej to nima zveze kle, al ma?

mchaber ::

"štekne" - če misliš zmrzne, sem sam imel podoben problem pa sem ugotovil da je napajalnik preslab
.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nova AGP grafična

Oddelek: Kaj kupiti
171315 (977) Fifty
»

blokiranje racunalnika med igranjem iger

Oddelek: Igre
9963 (862) muzičar