» »

Us 2019 [Jordan Peele is back with another one]

Us 2019 [Jordan Peele is back with another one]

WallSreet ::



Us is an upcoming American horror film written, produced and directed by Jordan Peele under the Monkeypaw Productions banner. It stars Lupita Nyong'o, Winston Duke, Elisabeth Moss, and Tim Heidecker. Jason Blum also produces the film under his Blumhouse Productions banner.

The film is scheduled to be released on March 15, 2019, by Universal Pictures.

Nova mojstrovina Jordan Peele, ki izide Marca. Temo odpiram zato ker vem da bo film zaznamoval leto 2019. Tole bi znalo biti celo boljše kot Get Out!

  • spremenilo: WallSreet ()

starboi ::

Lahko na kratko opišeš zaznamoval v kakšnem smislu točno ? Nekako mi izgleda kot film B kategorije. Hvala za pojasnilo. Lp

WallSreet ::

starboi je izjavil:

Lahko na kratko opišeš zaznamoval v kakšnem smislu točno ? Nekako mi izgleda kot film B kategorije. Hvala za pojasnilo. Lp


Podobno kot Get Out, ki je prav tako izgledal "film B kategorije" in je potem postal film leta.

anketar ::

Keegan-Michael Key on suicide watch, joke on the side, ne zgleda slab, pohvalno da so vsi glavni črnci in da ni belcev notr

Cruz ::

Izgleda kul. Bomo videli. :)

@anketar Zakaj bi naj to bilo pohvalno? :) You don't need diversity to make great story. But it is more marketable.
One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.

WallSreet ::

anketar je izjavil:

Keegan-Michael Key on suicide watch, joke on the side, ne zgleda slab, pohvalno da so vsi glavni črnci in da ni belcev notr


Haha če se Peele odloči za takšen pristop bo to zagotovo film leta :D

anketar ::

Aaron

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: anketar ()

WallSreet ::

Trailer je ravnokar presegel 10 milijonov ogledov. Ni slabo za to zvrst.

oo7 ::

Us - In Theaters March 22 (Nightmare) [HD]

vostok_1 ::

Na prvi vtis ne zgleda "evil white guy, virtuous black guy" film.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

Vazelin ::

Evo, trenutno ocena 7,1.
Očitno ne gre ravno za klasiko tipa Get Out.
Jaz ga zagotovo pogledam v kinu.
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

nagobčnik ::

Težko bo prekosit Get Out, ne računam na to, gledal pa bom.

arnecan1 ::

Vazelin je izjavil:

Evo, trenutno ocena 7,1.
Očitno ne gre ravno za klasiko tipa Get Out.
Jaz ga zagotovo pogledam v kinu.

Film izide 22 ta mesec, pa že ima 706 ocen?

Dvomim, da so vse ocene iz testnega občinstva.

Vazelin ::

Jutri že premiera.
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

Črni ::

Kakšna mojstrovina. Črni bratje spet v akciji.

9.8/10

Zgodovina sprememb…

  • predlagalo izbris: bfranklin ()

Vazelin ::

Zadeva je ogleda vredna.:DSicer mi ni ravno klasika na ravni Get Out, vendar zadeva je dobra s hudim koncem (pri Get Out je bil konec precej šibek). Spet se malce sprašuješ in sicer "wtf is goin on". Žal pa nima imo tistega feelinga kot Get Out, ki si ga lahko gledal večkrat. Imo je Peele arzenal šparal za zadnjih nekaj minut. Zadeva se lepo poklopi. Precej je tudi komičnih vložkov, všečna igra.

7.8/10 (9.5 za konec)

POTENCIALNI SPOJLER: Tudi s Saw oz. Usual Suspect twistom na koncu (oz. dvema), ki je izpeljan imo vrhunsko in pridoda k oceni8-)


Peele = novi filmski mesija zgleda :D
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Vazelin ()

bambam20 ::

Najboljši so filmi, ki te dobro nategnejo s trailerjem, da potem samovoljno vržeš stran denar. V tem primeru gre za 6.4€. Bolje, da bi jih doniral kakšnemu klošarju ali narkomanu. Bi jima polepšal popoldne.

bambam20 ::

Še dopolnilo osebnega pogleda na komedijo, ki bi rada bila grozljiva.

Film bi naj bil kritika ameriškega sistema, obračunavanja zgodovine. US. kot U.S. ( united states ) . Sam sem si film ogledal včeraj v kinu in se ne spomnim, kdaj sem na zadnje gledal tako dolgočasen in predvidljiv film, ki vsebuje obilo komičnih vložkov, kjer so se gledalci vključno z mano smejali. Takšnih scen je precej. Film ne pojasni zakaj je vlada oz. država izdelala toliko klonov, ki imajo razvite zgolj primitivne nagone in močno željo po ubijanju, Vse skupaj je za lase privlečeno, zgodba je dolgočasna, igra je lesena in neprepričljiva . Le pojdite v kino, da vam bo lahko striček Peele ponudil še več rasistično obarvanih nedolžnih filmov, kjer bo vse skupaj zavil v grozljivko. Pobijanje belcev iz strani črncev je danes družbeno zelo okusno. Belopolti Američani morajo sprejeti ponižnost in se opravičiti, da so si nekoč iz Afrike privlekli čnrce za sužnje in jih mučili. Zdaj je čas, da se črnska rasa dvigne in zavlada. Črnca pa lahko ubije zgolj črnc. Vrgel sem stran čas in denar. Striček Peele bo pa veselo snemal še naprej in razveseljeval s svojimi potlačenimi rasističnimi zamislimi, ki jih lahko na lahkoten način sprošča skozi žanr grozljivke, saj gledalci vse skupaj jemljejo kot lahkotno zabavico. Sem moral, ker mi je ta drek od filma pojedel včeraj 6.4€.

arnecan1 ::

Pogledal film. Nič posebnega, pravzaprav pod pričakovanji, vsaj glede na to, koliko in kako se je govorilo o filmu.

WallSreet ::

No pa sem si ga končno pogledal in to včeraj ponoči ;). Rekel bi nič posebnega, sem pričakoval več. Film ni bil slab predvsem začetek je veliko obetal. Konec mi je bil prav tako všeč, predvsem tisti plot twist na koncu, ko sedita s tamalim v avtu in se nasmehneta, saj fotr in hči nimata pojma. Ne vem meni se vse skupaj sploh ni zdelo grozno. Sploh ne vem če je šlo za grozljivko. Pa nisem nek ljubitelj zgroljivk in ko si jih pogledam imam ob koncu ponavadi nek čuden občutek, kot sem ga imel pri filmih Hereditary, Midsommar itd. Us ni pustil na meni takšnega občutka kar pomeni da ni šlo za grozljivko. Film je bil v redu, do tiste scene ko so v hiši in ko zagledajo tisto družino zunaj. Zmotilo me je kar nekaj stvari. Recimo model ima skoraj 2 metra, 110 kil, in njegov klon ga samo enkrat s pol moči udari z baseball batom po nogi (v bistvu ga je bolj kot ne zgrešil/oplazil, zaradi vrat in tip pade na tla kot da mu je zlomil nogo. Recimo takšne malenkosti. Ali pa tista scena ko tamala začne bežati iz hiše in se njen klon zapodi za njo in potem pri avtu, ko pride model iz hiše in ji pravi daj pojdi dol z avta. In namesto da bi tamala začela kričati in rekla staremu da se naj vrne v hišo in pobegne, tamala samo pobegne, medtem ko njen klon zabode starega. Tudi to da so imeli kloni 100x priložnost pobiti družino, pa tega nikoli niso storili. No pri tisti beli familiji pa ni bilo problema in so v trenutku pospravili vse štiri. Tudi tam ko je Lupita privezana na posteljo in ko tisti klon z škarjami začne mahati okoli nje. Zakaj je ni enostavno ubila oziroma ranila? Pa potem ko tisti klon ulovi tamalo tam na postelji in spet nič, potem pride mali in jo udari po glavi. Zakaj je čakala LOL. Takšne majhne podrobnosti so me zmotile. Konec mi je bil še najbolj všeč. Vse scene na plaži so bile odlične. Začetek pa je bil tudi dober. Najbolj me je zmotil main plot. Tako da 6/10. Sem pričakoval več od Jordana čeprav je bil pritisk verjetno ogromen in se ga je želel rešiti čim prej. No saj film ni slab, zgolj povprečen.

WallSreet ::

Dober Video


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Najboljši filmi/pregled filmov ob koncu leta(2019-) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Sedem umetnosti
11017099 (11254) WallSreet
»

TOP filmi 2017

Oddelek: Sedem umetnosti
408481 (6080) bambam20
»

Filmi 2017

Oddelek: Sedem umetnosti
101614 (1227) Nikec3

Več podobnih tem