Forum » Pomoč in nasveti » NLB predplačniška in PayPal
NLB predplačniška in PayPal
sparovcek2 ::
Ima kdo tisto mastercard predplačniško kartico od NLBja, ki deluje preko prepaidfinancialservices.com in je uspešno povezal z PayPalom?
Pred kakšnim letom sem poizkusil in mi stvar ni delovala za kakršenkoli spletni nakup, pa me zanima če kdo ima in uspešno uporablja.
Pred kakšnim letom sem poizkusil in mi stvar ni delovala za kakršenkoli spletni nakup, pa me zanima če kdo ima in uspešno uporablja.
smacker ::
Najprej moraš na kartico naložit denar. Paypal ob povezavi bremeni katrico za 1€, da preveri če kartica deluje. Tisti 1€ lahko porabiš, ne spomnim se pa točno ali ti ga vrnejo na kartico, ali ostane v Paypal računu.
Sem imel denar naložen pa ni delovalo.. Ne PayPal, ne karkoli drugega..bom poizkusil ponovno pa javim
Ponovno naložil denar, še vedno ne dela. PayPal zavrne, tudi kjerkoli drugje. Popolno sranje. Ne priporočam.
DINAMIK ::
@sparovček2 pa si aktiviral račun? Kodo si vnesel? Sam imam od NKBM viso in tudi viso predplačniško na PayPalu in ni nobenih problemov.
rini ::
sparovcek2 je izjavil:
Ponovno naložil denar, še vedno ne dela. PayPal zavrne, tudi kjerkoli drugje. Popolno sranje. Ne priporočam.
Podobna je moja izkušnja s to kartico NLB. Denar sem naložil, nekajkrat mi je uspelo uporabiti paypal, na koncu pa sem imel probleme in mi je zavračalo prijavo. Se strinjam, da je sranje!
XLapse ::
nič čudnega čim je prepaidfinancialservices povezan, je mastercard njihova drugorazredna.
@DINAMIK mam js tud od NKBM, zastonj spletno banko celo, zadeva deluje zelo dobro. Dal sm 10EUR za izdelavo in to je edini strošek+ free spletna banka
@DINAMIK mam js tud od NKBM, zastonj spletno banko celo, zadeva deluje zelo dobro. Dal sm 10EUR za izdelavo in to je edini strošek+ free spletna banka
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: XLapse ()
krepki ::
sparovcek2 je izjavil:
Kartica brez identifikacije omogoča:
enkratno polnjenje ob nakupu v vrednosti do največ 250 EUR,
sodobno in varno brezgotovinsko poslovanje na spletu in na prodajnih mestih v Sloveniji.
Obdarjenec lahko v kateri koli NLB Poslovalnici, prek NLB Teledoma ali spletne banke NLB Klik kartico nadgradi v predplačniško kartico z enostavno ali popolno identifikacijo.
Kartica s popolno identifikacijo omogoča:
neomejeno število polnjenj v vrednosti do največ 15.000 evrov na leto,
sodobno in varno brezgotovinsko poslovanje na spletu in prodajnih mestih v Sloveniji in tujini,
dvig gotovine na bankomatih v Sloveniji in tujini,
spremljanje porabe in možnost polnjenja prek spletne aplikacije,
polnjenje v poslovalnicah ali z nakazilom prek UPN naloga v spletni banki.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PayPal (strani: 1 2 3 4 … 74 75 76 77 )Oddelek: Loža | 779262 (3058) | mgermo |
» | NKBM - virtualna predplačniška Visa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 30740 (7465) | FoxKnox |
» | Ebay-Paypal-Top up (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15494 (9624) | dales |
» | Anonimne bančne kartice (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14971 (9305) | Mmmmm1 |
⊘ | PayPal, PaySafeCard...Oddelek: Loža | 8802 (8466) | Tilen |