Forum » Pomoč in nasveti » Šumenje v zvočnikih
Šumenje v zvočnikih
Čokoladko ::
Zdravo,
imam neke Logitech 2 zvočnika in en bas in niso šumeli do danes, ko sem naštimal powerline Devolo (pač internet preko štroma). Internet in vse dela v nulo samo, ko npr. kaj lovdam se sliši neko šumenje kot interferenca in me zanima kako odpraviti to. Pa sem vtaknil vtičnico za zvočnike v drugo vtičnico, popolnoma ločeno od Devola in dela isto.
Kak nasvet kako to rešiti? A grem po druge zvočnike? Ker ti zvočniki dostikrat "prdnejo", ko npr. ugasnem in prižgem luč.
imam neke Logitech 2 zvočnika in en bas in niso šumeli do danes, ko sem naštimal powerline Devolo (pač internet preko štroma). Internet in vse dela v nulo samo, ko npr. kaj lovdam se sliši neko šumenje kot interferenca in me zanima kako odpraviti to. Pa sem vtaknil vtičnico za zvočnike v drugo vtičnico, popolnoma ločeno od Devola in dela isto.
Kak nasvet kako to rešiti? A grem po druge zvočnike? Ker ti zvočniki dostikrat "prdnejo", ko npr. ugasnem in prižgem luč.
Riff ::
mene pa sploh ne moti šumeneje pri trust zvočnikih,tako da nis edini z šumenjem
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Riff ()
b3D_950 ::
Če pa UTP kabkl izklopiš pa ne šumi več?
Imaš PC priklopljen preko tega powerline vmesnika, zvočnike pa v drugi vtičnici?
Imaš PC priklopljen preko tega powerline vmesnika, zvočnike pa v drugi vtičnici?
Zdaj ko je mir, jemo samo krompir.
Čokoladko ::
Zvočnike imam na drugi vtičnici, če UTP kabel dam vem šumi manj ja. Ampak še zmeraj čisto malo. Nekih 90% manj.
b3D_950 ::
Oboje priklopi (pc in zvočnike) na isti podaljšek/vtičnico.
Zdaj ko je mir, jemo samo krompir.
Riff ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Static noise/brnenje iz zvočnikovOddelek: Zvok in slika | 1505 (1159) | X-Jumper |
» | Zvočnik brniOddelek: Zvok in slika | 1887 (1749) | dronyx |
» | Kratek stik ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1913 (1654) | jest10 |
» | Težava pri ozemljitvi el. kitare!Oddelek: Zvok in slika | 3308 (2980) | Zvezdica27 |
» | Siol tv se pojavljajo kockeOddelek: Omrežja in internet | 1668 (1171) | shark_nm |