Forum » Programiranje » Wordpress+ XAMPP
Wordpress+ XAMPP
Ales47 ::
Pozdravljeni
ker sem nov kar se tiče wordpress-a , me zanima kako odpreti več strani naenkrat. Primer : trenutno imam eno spletno stran odprto ki jo urejam. Problem pa je: vedno me vrže na to spletno stran. Kako pa ustvarit nov projekt?
In nekako ko sem hotel naredit backup strani z All-in-one Migration, mi je kr potegnilo 300mb v 1sec in datoteka ni bila vredu.
hvala, lp
ker sem nov kar se tiče wordpress-a , me zanima kako odpreti več strani naenkrat. Primer : trenutno imam eno spletno stran odprto ki jo urejam. Problem pa je: vedno me vrže na to spletno stran. Kako pa ustvarit nov projekt?
In nekako ko sem hotel naredit backup strani z All-in-one Migration, mi je kr potegnilo 300mb v 1sec in datoteka ni bila vredu.
hvala, lp
Ryzen 7 5800X3D|Aorus X570|32GB KINGSTON DDR4|RTX 3080|250GB SSD Samsung|2TB
Stari89 ::
Apacheju nastaviš virtualhost: Link. Ta sicer neki muštra še z Windows host fajlom; Na tvojem mestu bi si jst vsakega izmed tvojih sajtov nastavil pod svoj port in mirna Bosna.
Netrunner ::
Sklepam da si namestil WP na web root od xampp-a. Vsako WP instalacijo daš v svojo mapo in rešeno. Potem boš imel naslove localhost/nekaj, localhost/nekaj2,...
če nočeš tako potem pa si moraš naredit virtual hoste.
Saj to imaš za development a ne :) ...ne gostuješ strani
če nočeš tako potem pa si moraš naredit virtual hoste.
Saj to imaš za development a ne :) ...ne gostuješ strani
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | So še koga zaklenili ven iz Paypal-a? PTSD2Oddelek: Loža | 1967 (1384) | Machete |
» | Windows & inšpekcijaOddelek: Operacijski sistemi | 5789 (3465) | radmannsdorf |
» | youtube in zelena črtaOddelek: Pomoč in nasveti | 2925 (2241) | blackbfm |
» | Problemi z driverji grafične karticeOddelek: Programska oprema | 575 (494) | listje123 |
» | Gentoo - Install from Stage1 (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 3410 (2922) | noraguta |