Forum » Loža » Novoletna zabava v firmi
Novoletna zabava v firmi
Temo vidijo: vsi
harmony ::
Letos me caka prva novoletna zabava v novi firmi in tu je v tradiciji, da se novi sodelavci predstavijo na nek drugacen nacin, kar pomeni suhoparen govor kot so "jaz sem ta pa ta", "prihajam iz tle pa tle" odpadejo.
Vsak ima par minut in lahko pleses, skaces, pojes...
Ena od idej je, da bi naredil en video kot je npr. naredil denis avdic iz radio1 z zokijem. Notri bi dal sebe in se mogoce par sodelavcev in je to to.
Tle recimo se lahko dobi video https://www.jibjab.com/
Se kaksna ideja? Pel glih ne bi, plesal tudi ne...
Vsak ima par minut in lahko pleses, skaces, pojes...
Ena od idej je, da bi naredil en video kot je npr. naredil denis avdic iz radio1 z zokijem. Notri bi dal sebe in se mogoce par sodelavcev in je to to.
Tle recimo se lahko dobi video https://www.jibjab.com/
Se kaksna ideja? Pel glih ne bi, plesal tudi ne...
- zaklenil: Mavrik ()
Ales ::
Pantomima? Stojiš pri miru, dokler se te ne naveličajo.
Drugače pa je verjetno point, da pokažeš svojo kreativnost. Če ti ni do tega, pa jim lepo povej, da tega ne boš počel, pa je. Ne kompliciraj.
Drugače pa je verjetno point, da pokažeš svojo kreativnost. Če ti ni do tega, pa jim lepo povej, da tega ne boš počel, pa je. Ne kompliciraj.
Ma niti ni point da pokazes svojo kreativnost bolj da se ob tem folk zabava. Razmisljal sem ze o Tape Face varijanti, ampak zraven ne bi nic pocel. Tako kot si rekel samo stal bi :)
Vazelin ::
In če noben nič ne reče 5 minut. Boš kot retard stal 5 min? Pomoje boljš da eno Avsenikovo užgeš.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()
In če noben nič ne reče 5 minut. Boš kot retard stal 5 min? Pomoje boljš da eno Avsenikovo užgeš.
Dobra ideja. Top ideja. In to bom tudi storil, pa brez zajebancije. Gre se za avstrijsko firmo in se mi zdi, da je pesem tudi v nemscini. Itak se moram predstavit, da prihajam iz slovenistana in da korenin ne bom pozabil. :)
ahac ::
Prineseš laptop in odigraš en WoW dungeon. S tem pokažeš teamwork in gaming skille.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
jype ::
tu je v tradiciji, da se novi sodelavci predstavijo na nek drugacen nacin, kar pomeni suhoparen govor kot so "jaz sem ta pa ta", "prihajam iz tle pa tle" odpadejo.Jaz bi šel na oder, gledal v tla in rekel "Sem ta pa ta, prihajam iz tle pa tle, rad tudi hodim na sprehode v naravo."
Invictus ::
Ma niti ni point da pokazes svojo kreativnost bolj da se ob tem folk zabava. Razmisljal sem ze o Tape Face varijanti, ampak zraven ne bi nic pocel. Tako kot si rekel samo stal bi :)
Če hočejo zabavo, naj najamejo komika...
Ali striptizete...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Ales ::
Če hočejo zabavo, naj najamejo komika...
Ali striptizete...
Mogoče ženski, ali celo tudi moški, del kolektiva, upa prav na tak razplet.
Striptiz.
shadeX ::
Unknown_001 ::
Odojka zavrt.
Bodo vsi veseli. Vmes pa kakšno Avsenikovo vižo s slajdšovom Slovenije.
Bodo vsi veseli. Vmes pa kakšno Avsenikovo vižo s slajdšovom Slovenije.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Unknown_001 ()
tony1 ::
Dobra ideja. Top ideja. In to bom tudi storil, pa brez zajebancije. Gre se za avstrijsko firmo in se mi zdi, da je pesem tudi v nemscini. Itak se moram predstavit, da prihajam iz slovenistana in da korenin ne bom pozabil. :)
Posnemi si karaoke na komad Fuer immer Punk...
No... lahko si modern pa Shuffle dance užgeš in povabiš ostale da se pridružijo.
Mrbit Konga verigo sestavite...
Mrbit Konga verigo sestavite...
Begabt
Begabt
U, super ideja: karaoke verzija Lili Marlen, seveda v švabščini :)
Meh... raj kakšn šlager. Bo bolj moderno izpadlo.
Drafi Deutscher - Marmor, Stein und Eisen bricht aber unsere Firma nicht !
Komična priredba teksta na dogajanje v firmi. Seveda s pozitivno noto. TO BO TO
YEAH, genijalc jst !
Begabt
Begabt
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Unknown_001 ()
jype ::
Unknown_001 je izjavil:
Meh... raj kakšn šlager. Bo bolj moderno izpadlo.Če že kaj, potem naj rajš štajga brutosocjalprodukt.
Unknown_001 je izjavil:
Meh... raj kakšn šlager. Bo bolj moderno izpadlo.Če že kaj, potem naj rajš štajga brutosocjalprodukt.
Hm... tekst lahko potemtakem ostane nespremenjen.
Dobra ideja.
Begabt
Begabt
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avatar: The Way of Water [Avatar 2] (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Sedem umetnosti | 33271 (6554) | opeter |
⊘ | La Toya išče korenjakeOddelek: Loža | 2933 (2482) | zee |
» | Kako dobiti službo v IT brez faksaOddelek: Pomoč in nasveti | 4853 (3949) | IL_DIAVOLO |
» | Odkrita kritična ranljivost v SambiOddelek: Novice / Varnost | 6938 (5503) | der_Alte |
» | Kako bi moralo biti... (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 12445 (11091) | kr1ženska |