Forum » Pomoč in nasveti » Asus G771JM menjava tipkovnice
Asus G771JM menjava tipkovnice
DePalmo ::
Ker so mi vijaki za zaslonski pant popustili, sem prišel na idejo da bi zamenjal zgornji pokrov. Ampak problem nastane ker je tipkovnica pritrjena s plehom kateri je pa zavarjen s plastiko. Za lažjo predstavo, slika:
Kako bi se lotil menjave? Nekako bi rabil odrezat ali raje stopit te plastične čepke, ampak potem nevem kako pritrditi nazaj. Razmišljal sem o zelo kratkih vijakih, ampak nisem prepričan da bo to dolgo držalo.
Kakšna ideja kako se tega lotit?
Kako bi se lotil menjave? Nekako bi rabil odrezat ali raje stopit te plastične čepke, ampak potem nevem kako pritrditi nazaj. Razmišljal sem o zelo kratkih vijakih, ampak nisem prepričan da bo to dolgo držalo.
Kakšna ideja kako se tega lotit?
solatko ::
Uporabiš lepilno pištolo s plastiko (dobiš v vsaki večji trgovini za par €)
Delo krepa človeka
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | S čim zlepiti plastiko prenosnika, da bo res držaloOddelek: Pomoč in nasveti | 2208 (1825) | ToniT |
| » | Prenosnik - kako zalepiti tečaje od ekranaOddelek: Pomoč in nasveti | 1338 (1164) | Invictus |
| » | Kislina ali alternative (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 27255 (25410) | negotiator |
| » | Prenosnik Lenovo zmore pol dneva na baterijah (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 16269 (14665) | Key Quest |
| » | Kje kupiti Kensington Lock v SLO?Oddelek: Kaj kupiti | 3429 (3107) | Brainstorm |