Forum » Kaj kupiti » Kje kupiti Kensington Lock v SLO?
Kje kupiti Kensington Lock v SLO?
neres ::
Ok, jaz tudi iščem, če kdo ve za kakšne varijante...
Ni treba da je ravno v Sloveniji, lahko tudi v Stari Gorici oz. okolici. Ali pa če kdo hodi kam v Avstrijo in lahko zrihta.
A kdo ima to in kako se obnese?
Ni treba da je ravno v Sloveniji, lahko tudi v Stari Gorici oz. okolici. Ali pa če kdo hodi kam v Avstrijo in lahko zrihta.
A kdo ima to in kako se obnese?
Switch ::
Jaz sem mojo kupil v Big Bangu v ljubljani, dobiš pa jo tudi v BoFu in skoraj vseh trgovinah kjer prodajajo notebooke.
Brainstorm ::
A pa so za kaj vredne te ključavnice, ker ključ mi zgleda nekaj podobnega kot so bili včasih na pc-jih za zaklep tipkovnice,
Ali je bolje nabavt tako s kodno ključavnico :
Ali predlagate še kakšno drugo.
Thanks
Ali je bolje nabavt tako s kodno ključavnico :
Ali predlagate še kakšno drugo.
Thanks
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Brainstorm ()
Mr_Globus ::
Jest bi rabu na kodo pa vsaj 4 cifre. Do zdej sem vidu samo na ključek in 3kodne.
Tega na ključek pa se lahko odpre s kosom kartona... tko da ni glih neka varnost
Tega na ključek pa se lahko odpre s kosom kartona... tko da ni glih neka varnost
Jackal ::
Naj opozorim, da obstaja več različno kvalitetnih ključavnic za prenosnike. Poceni varianta je recimo Ednet - varovalo za prenosnik. S tem, da se te poceni variante dajo z malo večjo silo že dajo potegnit iz prenosnika, odklenit se dajo tudi brez ključa, itd... Primer odklepanja z rolo WC papirja, nimajo zaščitne gume okrog dela, ki se vtakne v prenosnik - in koneckoncev tudi ne pašejo na vse prenosnike.
Po drugi strani pa obstaja original Kensington ključavnica, ki pa je narejena veliko bolj robustno kot ponaredki, s tem, da je tudi cena primerna. Original Kensington klučavnica stane okoli 10-15k.
Svojo sem nabavil v JAE v Ljubljani.
Po drugi strani pa obstaja original Kensington ključavnica, ki pa je narejena veliko bolj robustno kot ponaredki, s tem, da je tudi cena primerna. Original Kensington klučavnica stane okoli 10-15k.
Svojo sem nabavil v JAE v Ljubljani.
antonija ::
Jaz sem tud nabavljal lock zame in za mojo punco... BOF, BigBang, ComTron (uglavnem vse kar je v BTC) nima niti ene kljucavnice, vsi prodajalci so ziher da jih ne bojo vec vidli.
Na koncu sem na ebay.de nabavil kljucavnice (koda, 3 mestne; najdes vse od kljuca do 3, 4 mestnih kod) ceneje kot je na slo cenikih (in seveda ni na zalogi).
Glede varnosti je pa tkole: Ta kabel ni namenjen temu da se laptopa ne da ukrasti. Na koncu gre za navaden jeklen kabel obdan s plastiko ki ga prerezejo najcenejse klesce, vecina malo drazjih multitoolov in svicarskih nozkov,... Kabel je samo za to da:
a) ne da prilike nakljucnim tatovom
b) ovira profije dovolj dolgo da jih kdo opazi pri necednem pocetju
Pa se to: Kljucavnice ki so jih imeli v BOFu (in jih seveda ni vec) so sranje. Ko jo 'priklopis' na laptop se vztrajno premika, daje obcutek da bo stvar ravnokar razpadla. Pri moji se en del fiksno pritrdi (z vijakom) na laptop, potem pa na ta dej pride odstranljiva kljucavnica z kablom.
Ce koga zanima se kaj vec nej uprasa, kupljena je pa bila v ebay shopu tako da zaloge so verjetno se.
Na koncu sem na ebay.de nabavil kljucavnice (koda, 3 mestne; najdes vse od kljuca do 3, 4 mestnih kod) ceneje kot je na slo cenikih (in seveda ni na zalogi).
Glede varnosti je pa tkole: Ta kabel ni namenjen temu da se laptopa ne da ukrasti. Na koncu gre za navaden jeklen kabel obdan s plastiko ki ga prerezejo najcenejse klesce, vecina malo drazjih multitoolov in svicarskih nozkov,... Kabel je samo za to da:
a) ne da prilike nakljucnim tatovom
b) ovira profije dovolj dolgo da jih kdo opazi pri necednem pocetju
Pa se to: Kljucavnice ki so jih imeli v BOFu (in jih seveda ni vec) so sranje. Ko jo 'priklopis' na laptop se vztrajno premika, daje obcutek da bo stvar ravnokar razpadla. Pri moji se en del fiksno pritrdi (z vijakom) na laptop, potem pa na ta dej pride odstranljiva kljucavnica z kablom.
Ce koga zanima se kaj vec nej uprasa, kupljena je pa bila v ebay shopu tako da zaloge so verjetno se.
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.
Bolj iščem eno kvalitetno ključavnico s kodo manj najdem. Samo one za okol 4500 sit mi vrže ven s tem otroškim ključem.
A najde kdo link za kakšno bolj konkretno.
Hvala
A najde kdo link za kakšno bolj konkretno.
Hvala
Ok thanks, samo ta zgleda da je na ključ, sam js sem bol pozabljive sorte bom še ključ zgubu, pol pa pridejo v poštev še samo klešče. A je mogoče še kje kaka na 3 ali 4 mestno kodo kot one stare za bicikl?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | So vam kdaj ukradli kolo? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 28860 (7252) | GupeM |
» | Najboljš zaščita prot kraji pecikla (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 48888 (36631) | Daliborg |
» | KLjučavnica na prstni odtis (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18957 (13952) | poweroff |
» | Nov prenosnik - kako ga zavarovati?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1063 (886) | kapNemo |