» »

Službena Novoletna Zabava & Božičnice

Službena Novoletna Zabava & Božičnice

2f4u ::

Družba,

Kam greste na novoletne zabave, če in kateri oddelki? Al cele ekipe al bolj izbranci, vodje oddelkov, .
Sem nekaj let doma, prej 7+let tujina, in sem malo razočaran... zadnje 2 leti bolj individualno organizirano. Žalost. Večer ob pijači. Prej smo hodili za 1 noč, bivanje in večerjo plačala firma; pijačo smo sami...

Moj primer danes; sami smo organizirali za 2 oddelka, 20komadov, režija + R&D + Tehnologija, nič dobili od firme (vsaj ne še), lastnik slovenec se malo spreneveda,... zaposleni pa kar nekako "odtujeni", pasivni, ne upajo, raje ne kot da gredo zraven....

Kako je drugje?

Vazelin ::

Menjaj službo. To je nesprejemljivo:))

OracleDev ::

Povsod je mal drgač, tko kot je za vsakega drugače. Nekomu niti ne pašejo te stvari, enim pa če jih ni je cela groza.

Pri nas imamo večerjo, ki se potem spremeni v žurko za tiste, ki pač ostanejo (ostane bi rekel veliko njih, gredo predvsem starejši ;)). Na koncu smo več ali manj vsi pijani hehe, tko da se vidi da se relativno dobro razumemo. O nagradah se na zabavi zgolj govori in obljublja (pijanost ;)) če potem so je pa čist odvisno. Eni odbijo, drugi ne, božičnica je pa tko al tko socializem scena.

Tilen ::

Podjetje vsako leto organizira avtobusni prevoz na novoletno zabavo za vse oddelke ter avtobusni prevoz iz zabave. Raznovrstna hrana, pijača ter sladkarije so zastonj. Zabave so dobro animirane in tematske. Veliko podjetje, tuj lastnik.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

PacificBlue ::

Organiziran prevoz, najet počitniški dom, hrana in pijača neomejeno, vsako leto drug glasbeni band, delijo se darilni boni, za najbolj vzdržljive pa se kasneje stuk nižje DJ in plesišče. Je kar na nivoju. Firma cca 100 zaposlenih, gredo večinoma vsi.
I’m out.
:3

Scorpy84 ::

Pri nas ponavadi v gostilno, naceloma v centru, tisti ki se najboljse razumemo oziroma tudi dobri prijatelji izven sluzbe, koncamo do 5-6 zjutraj po klubih :).

looser ::

Tilen je izjavil:

...

men se zdi, da ti delaš za eno zelo znano itk firmo, sem dal preverit že nekaj časa nazaj, ker si imel tule in tam na financah kar neke dosti kakovostne prispevke... lej, če te tole moti, ti kar zradiraj, za menoj je 3dl nečesa, jasno, da čutim, poleg vseh norij okoli mene danes. lahko pa ti povem skupno točko, pa gremo kdaj kaj požurirat (v širšem smislu) po štajerski... ej, mudel...

looser ::

še kak dl ali dva več
noro, a vidire, kaj naredi mao stresa iz človeka?
jetrnega pacneinta

kingsix ::

Eh zaključi so kul.. Se fajn sexa.

p0ki ::

Pri nas je bil enkrat "novoletni zaključek" februarja, lani je bil dejansko decembra in to v puli (slovensko podjetje) v hotelu za celi vikedn. Letos še nismo dobili nič informacij, ampak pri nas je tako da je vse zadnji trenutek.

Glede božičnice pa lahka sam povem, da pri nas še nadure ne obstajajo kaj šele da bi ti dali božičnico.....
"As far back as I can remember, I always wanted to be a gangster"

SimplyMiha ::

"A lohk grem domov?"

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ali se za timbilding izplača plača? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7714177 (10697)          
»

Malica v službi

275521 (3723) GregiB

Kakšna je vaša plača? (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

620182774 (129247) chort

Več podobnih tem