» »

Kam se dat za "veseli" december?

Kam se dat za "veseli" december?

1 2
3
»

Snowflake2 ::

Woah,ste smešni. 8-O

harmony ::

Jaz imam rad ameriske vesele decembre. Recimo kot je v filmu Sam doma...

Ze takrat se je cutil malo kapitalizem, ampak tole sedaj je en bljek. Vsec mi je, ko je vse okraseno, ljudje so bolj skulirani, na hitro se iz krute realnosti preselijo na nekam lepse.

Potem pa ko je konec tega pa vidis ostanke petard na cesti, kozlanje na cesti, odvrzene jelke ter ostalo smet, vkljucno z ljudmi, ki so do vceraj bili nasmejani, sedaj naenkrat pa pride ponedeljek, januar...in tle so ze skisane face...

Egidij88 ::

Kam se dat? Približno isto kot januarja. S tem, da je večina od 21.12 dalje prosta, hura. Kakšen enodnevni izletek npr., več časa za druženje (tudi iz tujine pride kakšen frend za konec leta nazaj domov). Dnevi so kratki, ampak tisto urico se da zunaj pošportati itd. Pa kakšno stvar narediti indoor, ki se jo že dolgo odlaša.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Egidij88 ()

BivšiUser2 ::

OP, danes je izšla aplikacija Tonight - Nightlife Guide od nekega Viberate. Poglej.
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.

bvt ::

Zame veseli december pomeni biti vesel. Tudi sem vesel decembra. Posljem vse skrbi nekam, tudi povabila xy oseb, se ne zmenim za nic in zivim po svoje. Pocnem tisto, kar me veseli. To sicer ni pijancevanje ampak malo casa v prijetnem druzinskem krogu, potem skocim do prijatelja pa bratranca. Nekaj dobrega se poje, pri vsakem izmed nas na krajsem obisku, kaksno darilo, krajsi izlet na snegu, smucanje. Mogoce celo stojnice v stari ljubljani. Skratka pocnes tisto, kar te veseli. Ce te veseli slo-tech si pac na slotechu.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bvt ()

mah tudi po koncu praznikov stanje ni nič kaj drugače :'(

MasterTade ::

najprej napiši kako povprečno izgleda tvoj vsakdanjik
Mors omnia aequat

Gagatronix ::

Snowflake2 je izjavil:

mah tudi po koncu praznikov stanje ni nič kaj drugače :'(

Potem je mogoce cas, da se zamislis nad sabo?

Machete ::

harmony je izjavil:

Jaz imam rad ameriske vesele decembre. Recimo kot je v filmu Sam doma...

Ze takrat se je cutil malo kapitalizem, ampak tole sedaj je en bljek. Vsec mi je, ko je vse okraseno, ljudje so bolj skulirani, na hitro se iz krute realnosti preselijo na nekam lepse.

Potem pa ko je konec tega pa vidis ostanke petard na cesti, kozlanje na cesti, odvrzene jelke ter ostalo smet, vkljucno z ljudmi, ki so do vceraj bili nasmejani, sedaj naenkrat pa pride ponedeljek, januar...in tle so ze skisane face...

Problem je ker premalo okrasimo. Poglej si jelke v beli hiši ali hotelu v 'Sam doma'. Dokler mi krasimo neke pošvedrane bore iz senčne luknje s petimi bunkami od babice ne bo sreče.

LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Jerry000 ::

Bil na šmarni gori za novo leto...vrhunsko blo! Drugo leto ponovim, sicer gužve kot na kongrescu ampak zame je bilo boljše vzdušje :)

MasterTade je izjavil:

Če se volje, da sestro peljem v šolo se zbudim ob pol sedmih, sicer nekje 11-12. Pojem zajtrk (kosilo) in grem bluzit, ker ne vem s čim se ukvarjat. Občasno začnem iskat kvalitetne tutoriale za stvari, ki se mi zdijo zanimive, ne najdem pa kaj konkretnega s čimer bi razumel workflowa. Kaj točno iščem sem že večkrat napisal tudi na tem forumu... Potem grem dalje bluzit in se na neki točki z ljudmi, ki bi lahko po mojem potencialno pomagali grem prepirat in na koncu imamo vsi slab večer. Spat pa hodim pozno ponoči na kar se vse zavrti znova. Ko sem bil v Lj, sem vsaj kolko tolko vedel kam iti ven, če mi je notri dopizdilo, tu pa sem dobesedno za parimi zidovi hiše. Če že hodim ven, hodim rihtat zadeve, ki se vrtijo okoli tehnike, za bližnje sorodstvo oz. znance.

MasterTade ::

Hja, tule je tvoj problem. Ustvarit si moraš rutino, oziroma potrebuješ stvari, ki jih boš počel in prišel čez dan. Zabava, šport, hobiji, delo če dobiš. Aja pa uredi si tole s spanjem, tole je ubijalski režim (sem izkusil)
Mors omnia aequat

GrX ::

MasterTade je izjavil:

Hja, tule je tvoj problem. Ustvarit si moraš rutino, oziroma potrebuješ stvari, ki jih boš počel in prišel čez dan. Zabava, šport, hobiji, delo če dobiš. Aja pa uredi si tole s spanjem, tole je ubijalski režim (sem izkusil)

Ravno rutina je najslabša; kot da bi bil na avtopilotu. Rutina ubija kretivnost, storilnost, dobro voljo itd. Pomembno je predvsem to, da so dnevi kar se da razgibani z različnimi dejavnostmi, kot so npr: šport, kultura, hobiji...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: GrX ()

Mato989 ::

Snowflake2 je izjavil:

MasterTade je izjavil:

Če se volje, da sestro peljem v šolo se zbudim ob pol sedmih, sicer nekje 11-12. Pojem zajtrk (kosilo) in grem bluzit, ker ne vem s čim se ukvarjat. Občasno začnem iskat kvalitetne tutoriale za stvari, ki se mi zdijo zanimive, ne najdem pa kaj konkretnega s čimer bi razumel workflowa. Kaj točno iščem sem že večkrat napisal tudi na tem forumu... Potem grem dalje bluzit in se na neki točki z ljudmi, ki bi lahko po mojem potencialno pomagali grem prepirat in na koncu imamo vsi slab večer. Spat pa hodim pozno ponoči na kar se vse zavrti znova. Ko sem bil v Lj, sem vsaj kolko tolko vedel kam iti ven, če mi je notri dopizdilo, tu pa sem dobesedno za parimi zidovi hiše. Če že hodim ven, hodim rihtat zadeve, ki se vrtijo okoli tehnike, za bližnje sorodstvo oz. znance.

Pomembno vprašanje je če tako živiš ker imaš preveč keša ali zakaj? Če je višek keša problem za tvojo zdolgočasenost ga z veseljem poberem jaz ki imam ogromno za počet če pustim šiht ti pa lahko greš (namesto mene) na trg dela =) Pa ti ne bo nič dolgčas...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Mah s kešem je tak. Malo preveč se zapravi za ne potrebne stvari in malo premalo za potrebne. Situacija me tako do 3. letnika SŠ ni mikala, da bi kaj zaslužil, sem se nekaj sicer prijavil ne pa aktivno, tako da keša nisem imel. Po koncu SŠ sem se aktiviral hodil na "razgovore", se vozačkal okrog in za las izgonil neplačniku. Prvi letnik faksa sem imel malo preveč predmetov za jesen na stran danih. Sredi 2. pa sem nekaj le začel delati in tudi poleti preko dela, ki sem si ga (začuda) uspel sam poiskati.

kuall ::

Meizu je izjavil:

Zakaj zaboga eni uporabljate besedo "k" namesto "ker". Mater me to znervira. Ampak res.

Da te razsvetlim: to je naglas. Izpadeš nerazgledan in nestrpen s takimi izjavami.

Kam se dat za veseli december?
Sprehajaš se in vmes meditiraš in razmišljaš o čem zanimivem. V kakšne tople kraje spizdit bi pa tudi pašalo, zima je predolga. Najboljša stvar decembra je 21. december, ko se dan začne daljšat.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kuall ()

BivšiUser2 ::

kuall je izjavil:

Sprehajaš se in vmes meditiraš in razmišljaš o čem zanimivem. V kakšne tople kraje spizdit bi pa tudi pašalo, zima je predolga. Najboljša stvar decembra je 21. december, ko se dan začne daljšat.

Pa saj december je že mimo, no razen če nisi pravoslavc.
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.

harvey ::

BivšiUser2 je izjavil:

kuall je izjavil:

Pa saj december je že mimo, no razen če nisi pravoslavc.

Potem pride še kitajsko novo leto, tako da lahko brez težav obvisiš v dilemi kam se dati tja do 5. februarja, ko nastopi leto prašiča :)
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
1 2
3
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Božična blaznost (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7411941 (9143) Raptor F16
»

Kam za novo leto? (strani: 1 2 3 )

13916186 (13099) shadeX
»

Amazon zaradi napake objavil osebne podatke uporabnikov

Oddelek: Novice / Zasebnost
124454 (2986) gendale2018
»

Giveaway (strani: 1 2 3 )

1126308 (4058) koyotee
»

Kje v slo. nabavit Thomy majonezo proizvedeno v Švici?

366865 (5111) bauci

Več podobnih tem