Forum » Programska oprema » Najbolj prijazen program za kafiče
Najbolj prijazen program za kafiče
Temo vidijo: vsi
Utwig ::
Pred kratkim sem dobil za administrirat kafič.
V kafiču imajo star PC s touchscreenom in programsko opremo. Ker bodo potrebovali novega bi bilo smiselno razmisliti o zamenjavi. Dobro poznam računalništvo, nimam pa veliko izkušenj na terenu s slovenskimi POS programi za kafiče. Vse kar sem doslej videl po lokalih je večinoma zastarelo in neugodno programje, ki je drago in support je neodziven.
Želim nekaj kar je sodobno (ne Windows XP ali DOS :-) ), brez problemov, prijazno do uporabnikov, je enostavno za administrirat, ni predrago oziroma za ceno dobiš dober software in support. Mora obstajat tudi način, da se računi izvozijo, da jih računovodstvo, ki uporablja Pantheon obdela.
V kafiču imajo star PC s touchscreenom in programsko opremo. Ker bodo potrebovali novega bi bilo smiselno razmisliti o zamenjavi. Dobro poznam računalništvo, nimam pa veliko izkušenj na terenu s slovenskimi POS programi za kafiče. Vse kar sem doslej videl po lokalih je večinoma zastarelo in neugodno programje, ki je drago in support je neodziven.
Želim nekaj kar je sodobno (ne Windows XP ali DOS :-) ), brez problemov, prijazno do uporabnikov, je enostavno za administrirat, ni predrago oziroma za ceno dobiš dober software in support. Mora obstajat tudi način, da se računi izvozijo, da jih računovodstvo, ki uporablja Pantheon obdela.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Alternativa FTPOddelek: Pomoč in nasveti | 3618 (3245) | SeMiNeSanja |
» | VPSOddelek: Izdelava spletišč | 1366 (1108) | jype |
» | Serverji, ki jih lahko zakupijo firmeOddelek: Omrežja in internet | 879 (732) | Qushaak |
» | StrežnikiOddelek: Operacijski sistemi | 1668 (1320) | urkoland |
» | content management system (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 5469 (4265) | Tody |