Forum » Izdelava spletišč » VPS
VPS
Gost ::
Zanimajo me VPS gostovanja v Sloveniji.
Zaenkrat so na mojem seznamu samo naslednji ponudniki (ostalih nisem našel):
Hostko
Avtenta
Tuš hosting
Slohosting
Cene se vrtijo precej visoko od 50EUR+/mesec in me zanima, če ima kdo kake izkušnje z omenjenimi ponudniki ali pozna še kako varianto za VPS v Sloveniji.
Najlepša hvala za odgovore ...
Zaenkrat so na mojem seznamu samo naslednji ponudniki (ostalih nisem našel):
Hostko
Avtenta
Tuš hosting
Slohosting
Cene se vrtijo precej visoko od 50EUR+/mesec in me zanima, če ima kdo kake izkušnje z omenjenimi ponudniki ali pozna še kako varianto za VPS v Sloveniji.
Najlepša hvala za odgovore ...
Gost ::
Vem, ja v Sloveniji pride vse skupaj tako drago, da se res vprašam, zakaj vztrajam tukaj. V glavnem mi gre pa za hitrost in dostopne čase ter lažjo komunikacijo in support. Strani in aplikacije bodo namenjene zaenkrat slo publiki.
Sicer pa, če poznaš kaj dobrega v tujini (EU) sprejmem na seznam tudi tujino. Sem že počasi obupan, ker se mi zelo mudi.
Lep pozdrav.
Sicer pa, če poznaš kaj dobrega v tujini (EU) sprejmem na seznam tudi tujino. Sem že počasi obupan, ker se mi zelo mudi.
Lep pozdrav.
salesky ::
Če ti nemščina ne dela preglavic je zelo dober HostEurope (http://www.hosteurope.de/). Poceni in zelo dobri dostopni časi.Sam imam tam win2003 mašino in stvar dela super! Sam nimam pojma nemščine ampak z uporabo translate.google.com sem uspel vse kar je blo potrebno uredit rešit sam brez pomoči nekoga, ki zna nemško.
LP
LP
Vuli ::
Jaz še slabo leto gostujem v USA in dela vse super. Support, server, skratka vse laufa kot namazano. Jaz ti odsvetujem te slovenska gostovanja, ker za ta denar ne dobiš "nada!"
|Gb x570 Pro|R9 5900x|64GB DDR4 RAM G.Skill V@ 3600 cl16|6800XT Merc319 Black|
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Domenca gostovanjeOddelek: Izdelava spletišč | 3857 (3343) | c3p0 |
» | Spletno Gostovanje (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 17319 (8239) | next3steps |
» | Domenca ali DomovanjeOddelek: Omrežja in internet | 5907 (5136) | neoserv |
» | Zabasanost pri WP, JoomliOddelek: Izdelava spletišč | 2727 (2343) | AklAm |
⊘ | Kje je najboljše gostovanje?Oddelek: Izdelava spletišč | 6044 (4973) | Gandalfar |