Forum » Izdelava spletišč » Wiki infobox
Wiki infobox
Redorange ::
Pozdravljeni, se mučim že cel popoldne in mi ne uspe.
Začel sem pisat članek Kremenjak in sedaj bi rad pod zemljevid dodal še sliko in par podatkov višina itn. v Infobox.
Iskal sem Infoboxe in prišel do tega, ampak bi rad da je v slovenščini
Nearest city, Coordinates, Height. Če uporabim slo besede mi seveda vsi podatki izginejo. Kako to rešim?
Začel sem pisat članek Kremenjak in sedaj bi rad pod zemljevid dodal še sliko in par podatkov višina itn. v Infobox.
Iskal sem Infoboxe in prišel do tega, ampak bi rad da je v slovenščini
Nearest city, Coordinates, Height. Če uporabim slo besede mi seveda vsi podatki izginejo. Kako to rešim?
{{User sandbox}} <!-- EDIT BELOW THIS LINE --> {{Infobox climbing area | name = Kremenjak | photo = Kremenjak 3.jpg | photo_width = | photo_caption = Pogled proti Tržaškemu zalivu iz Kremenjaka | map = Slovenia | map_width = 250 | map_caption = Zemljevid prikazuje lokacijo Kremenjak | location = | nearest_city = [[Nova vas, Miren - Kostanjevica]], Slovenia. | range = | coordinates = {{Coord|45|49|24.23|N|13|35|32.96|E}} | climbing_type = | height = 236m | pitches = | ratings = | grades = | rock_type = | quantity = | development = | aspect = | season = | elevation = | ownership = | camping = }}
- spremenil: Redorange ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse, kar ste si želeli vprašati o CSS, pa si niste upali. (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Izdelava spletišč | 345305 (4442) | sunniegoldie |
» | [Android] pomoč pri postavitvi layoutaOddelek: Programiranje | 2207 (1965) | icurk |
» | [VB] datagridviewOddelek: Programiranje | 1934 (1317) | korenje3 |
» | python problemOddelek: Programiranje | 1457 (1197) | Isotropic |
» | LatexOddelek: Pomoč in nasveti | 2064 (1680) | Jean-Paul |