Forum » Loža » Hibiskus čaj
Hibiskus čaj
uporabnik832 ::
Spoštovani,
Včeraj sem spil približno slab liter čaja iz termovke in imel precejšnje težave s spahovanjem, pekočo bolečino, zgago.
Glede na to, da naj bi bil ta čaj zelo zdrav, mi ni jasno zakaj se mi to dogaja?
Mogoče je kaj narobe z mojo presnovo, želodcem, ali kaj podobnega
Včeraj sem spil približno slab liter čaja iz termovke in imel precejšnje težave s spahovanjem, pekočo bolečino, zgago.
Glede na to, da naj bi bil ta čaj zelo zdrav, mi ni jasno zakaj se mi to dogaja?
Mogoče je kaj narobe z mojo presnovo, želodcem, ali kaj podobnega
0bv10uStr0ll ::
Drugič spij lipov čaj. Bodo simptomi bolj blagi. Temperatura naj bo okoli 53,5-55°C
Drugače pa se posvetuj z zdravnikom, katere čaje smeš piti in katere ne, da ne bo težav.
Drugače pa se posvetuj z zdravnikom, katere čaje smeš piti in katere ne, da ne bo težav.
matobeli ::
A je bil čaj sladkan, ali je bil not samo hibiskus?
Meni hibiskus sploh ne paše, cuker pa še manj, čist možno da nastane zgaga.
Meni hibiskus sploh ne paše, cuker pa še manj, čist možno da nastane zgaga.
techuser ::
Morda maš intoleranco na hibiskus ali pa celo alergijo. Meni tudi ni všeč, šipek je ponavadi vedno iz 40% hibiskusa in 60% šipka, zato ker ne znajo naredit 100% šipka pa potem mešajo zaradi barve.
SeMiNeSanja ::
Pred leti smo iz Egipta privleki domov veliko vrečko hibiskusa, ki so ga tam praktično zastonj prodajali na vsakem koraku.
Tega smo potem še celo leto kuhal in pil ko norci. Ampak nikomur ni nič škodoval.
Je že tako, da smo ljudje različni.
Kar eden brez težav prenese, drugega lahko hudo muči.
Ni pa nujno, da je bil prav hibiskus kriv za težave. Lahko je tudi kaj drugega bilo. ali pa kombinacija s čem drugim.
Jaz bi še 1x probal samo hibiskus in nič drugega. Če se težave ponovijo, pač veš, da je v bodoče bolje delati ovinek okoli tega napitka.
Tega smo potem še celo leto kuhal in pil ko norci. Ampak nikomur ni nič škodoval.
Je že tako, da smo ljudje različni.
Kar eden brez težav prenese, drugega lahko hudo muči.
Ni pa nujno, da je bil prav hibiskus kriv za težave. Lahko je tudi kaj drugega bilo. ali pa kombinacija s čem drugim.
Jaz bi še 1x probal samo hibiskus in nič drugega. Če se težave ponovijo, pač veš, da je v bodoče bolje delati ovinek okoli tega napitka.
Apofis ::
Če si cel liter spil na eks pol vrjamem, da si mel zgago, itd..me pa ta tema nekak spominja na tole imho legendarno:Po Lidlovih marelicah imel drisko
tikitoki ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Koliko vode in tekocine na dan? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12073 (9361) | jype |
» | Ideje za investicije - brainstorming (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13775 (11150) | Gavran |
» | Google zagrozil z ukinitvijo Google News v EUOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 8097 (5170) | jamiroq |
» | Menjava motornega oljaOddelek: Loža | 14602 (13552) | SkIDiver |
» | Kuhan vinček = BruleOddelek: Loža | 1855 (1450) | dejc2 |