Forum » Zvok in slika » Inštalacija avtoradija v VW (Passat)
Inštalacija avtoradija v VW (Passat)
EvilGod ::
Živjo!
Imam radijo JVC Cameleon, ki sem ga imel v Ford Mondeo, kjer je delal normalno. Sedaj pa sem ga ugradil v VW Passat, kjer pa se radijo ob kontaktu samodejno ne prižge in tuki, ko avto ugasnem se ploščica samodejno ne skrije (zato tudi ne morem zamenjati cd-ja brez kontakta).
Zanima me, če kdo ve, kako lahko to popravim, da bi mi delalo isto kot v Mondeu.
Hvala!
LP
Imam radijo JVC Cameleon, ki sem ga imel v Ford Mondeo, kjer je delal normalno. Sedaj pa sem ga ugradil v VW Passat, kjer pa se radijo ob kontaktu samodejno ne prižge in tuki, ko avto ugasnem se ploščica samodejno ne skrije (zato tudi ne morem zamenjati cd-ja brez kontakta).
Zanima me, če kdo ve, kako lahko to popravim, da bi mi delalo isto kot v Mondeu.
Hvala!
LP
EvilGod ::
Pozabu sm povedat, da sta u navodilih 2 posebni vezavi konektorjem posebi z VW in Audi, ampak k sm jih probal sploh ni delal nč ...
zigadr ::
Jaz imam Škodo, pa je bilo potrebno zamenjati žici za konstantno napajanje in kontakt na tistem konektorju v avtu. Verjetno je pri tebi enako, saj je Škoda bolj ali manj VW. Če nimaš nekega posebnega orodja, se boš moral zapeljati v kakšno avtoakustiko. Meni so to naredili zastonj.
Kako je s tvojim radijem ne vem točno, ampak moj JVC ima dva različna položaja za varovalko in ena možnost je bila, da sem prestavil varovalko v drugi položaj in tako mi je radio deloval ves čas (tudi ko ni bilo kontakta). Ker mi to ni bilo všeč, sem naredil zgoraj napisano.
Kako je s tvojim radijem ne vem točno, ampak moj JVC ima dva različna položaja za varovalko in ena možnost je bila, da sem prestavil varovalko v drugi položaj in tako mi je radio deloval ves čas (tudi ko ni bilo kontakta). Ker mi to ni bilo všeč, sem naredil zgoraj napisano.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako proklopim avtoradio, da ne izgubi spomina?Oddelek: Na cesti | 8665 (4968) | rini |
» | Avtomobilski akumulator + multimeterOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 31257 (28871) | Newholland |
» | Menjava in priklop avtoradijaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5557 (4279) | c0dehunter |
» | Avtoradio se vsakič resetiraOddelek: Na cesti | 4341 (4152) | Black_ICE |