Forum » Pomoč in nasveti » Servis za IPC notesnike
Servis za IPC notesnike
DoloresJane ::
Na IPC notebooku je crknil ekran. Najverjetneje je šla luč, ki monitor osvetljuje, lahko pa je šel samo kakšen kontakt. Če v ekran usmerim snop svetlobe, se pod njim vidi slika. Notebook drugače povsem dobro dela. Žal ni več v garanciji, podjetje, ki nam ga je prodalo, pa ne obstaja več. Ti notebooki so avstrijskega izvora, vendar bi rada ugotovila, če jih popravlja tudi kdo v Sloveniji. Uradnega servisa v Sloveniji ni, sem pa prepričana, da nekdo popravlja tudi te.
Brane2 ::
Jaz bi povprasal na ModulCentru. Zadnje case servisirajo sicer bolj industrijsko robo, a verjetno se bo kdo od petih musketirjev poigral tudi s tem IPCjem.
Ce ne drugega, te bodo vsaj napotili na pravi naslov...
Cifre nimam trenutno pri roki, poglej v TIS (so v Trzinu)...
Ce ne drugega, te bodo vsaj napotili na pravi naslov...
Cifre nimam trenutno pri roki, poglej v TIS (so v Trzinu)...
PhotoBlaz ::
rešitev zate je: ANNI (v ljubljani) :-)
Tam sem ga tudi jaz kupil in pravtako so mi tocno tam popravili najbrs isto napako kot tebi(ekran je najprej deloval, kot da nima stika-se je vgasal, potem pa crknil) zaracunali so okoli 10.000 SIT
Cau
Tam sem ga tudi jaz kupil in pravtako so mi tocno tam popravili najbrs isto napako kot tebi(ekran je najprej deloval, kot da nima stika-se je vgasal, potem pa crknil) zaracunali so okoli 10.000 SIT
Cau
DoloresJane ::
Fanta, hvala vama. Če bo vse po sreči, bodo notebook jutri v roke dobili usposobljeni. Super ste.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup rabljenega JaguarjaOddelek: Loža | 10252 (8859) | Andruxa |
» | počen plastičen rob zaslona prenosnika (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7897 (4716) | 49106 |
» | Crknila Nvidia grafična v Samsung prenosniku, ni garancijskega listaOddelek: Pomoč in nasveti | 2100 (1918) | celebro |
» | Polirna pasta za steklo?Oddelek: Loža | 9554 (9280) | Highlag |
» | je to pod garancijo al neOddelek: Kaj kupiti | 1460 (988) | bombacina |