» »

Pralni stroj - Spustil vodo?

Pralni stroj - Spustil vodo?

T-Mac ::

Zdravo,

imam pralni stroj, kinje spustil vodo... Torej pri pranju ni potekalo kot je treba, po zvoku sodec kot ze poznam kako deluje... Vmes se je kar nekaj ustavil in potem spustil vodo... Na koncu mu je uspelo se sprati vse ok razen cela kopalnica vode... Nekaj sem bral je mozno zaradi vodnega kamna, da je sel vodni filter? Za proti kamnu nisem dajal nic... Hvala za odgovore

ToniT ::

Če prav razumem, je tekla voda iz pralnega stroja. Poglej, kje je luknja... Lahko teče pri vratih, mogoče se je snela kaka cev pri odtoku - možnosti je veliko....

Jaz ravno zdaj čakam servisera, ker je voda tekla ven pri vratih. Razlog pa je nedelujoče tlačno stikalo oz. preluknjana cevka za tlačno stikalo in je v stroj načrpalo preveč vode in je ta začela teči ven pri vratih. Samo kot primer...

chrush ::

Kdaj si nazadnje čistil filter pralenga stroja? Bo najbrž kar tukaj treba začeti.
https://www.facebook.com/OverMuraMuviMejkers

ToniT ::

če je zamašen filter, potem voda ostane v stroju... Tukaj pa se je verjetno snela kaka cev s filtra...

harvey ::

...ali pa je luknja v obodni gumi in teče ven voda.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

Ales ::

Pralni stroji so relativno preproste zverine, če ti uspe dobro videti tiste najbolj možne lokacije, ni vraga, da ne bi hitro videl, kje je gejzir.

Iščeš razpoko v plastiki, cevi, gumi, sneto cev... V najslabšem primeru odpri kar se da odpreti od pokrovov, vklopi kak program, ki včrpa in izčrpa vodo in opazuj poplavo... Pred tem pa preveri filter in okoli njega, gumo na vratih, cevi za dotok in odtok, okoli predala za prašek, ... mogoče boš že tako našel.

T-Mac ::

Hvala, bom preveril. Mokro je bilo okoli vrat... Bom stestiral. Drugace koga je najboljse poklicat? Kake izkusnje? Kupil sem ga v Merkurju, najbolj kar njih ane?

matobeli ::

V merkurju ti bodo dali pooblaščenega serviserja za tvoj stroj. Načeloma so pralni stroji res simpl zadeve tako da bo katerkoli serviser ki ni ravno od včeraj dober.

T-Mac ::

Saj bi recimo naceloma lahko izkoristil garancijo, ki je na motor. Jih poklicem da ni ok recimo? A mi bojo e to racunal ce ni motor?

matobeli ::

Seveda ti bodo računali popravilo če to ni motor in imaš garancijo samo na motor. Skor zih ni motor ampak neka tesnila/cev, lahko tudi kad, kakor že rečeno zgoraj.

T-Mac ::

Vem da bodo racunal. Sprasujem da bi jih poklical oni bi povedal kaj je nor da ni v garanciji in kaz bi se potem odlicu za drugega serviserja. Racunajo tudi samo prihod in da povejo kaj je? Ma kdo kake izlusnje?

matobeli ::

Jaz imam z enim dobrim iz okolice Kranja izkušnjo. Ni nič zaračunal ko je pogledal in videl da je boben snelo (=totalka za tolk star stroj).

Ampak ni pooblaščenec.

T-Mac ::

Bi mi lahko dsl prosim kontakt na zs :) Se to sme? :)

matobeli ::

Nisem v sorodu z njim ali karkoli, tko da pomojem se sme :))

Maš ZS


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pokvarjen pralni stroj (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5416569 (1707) fulgur
»

Pralni stroj (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7319669 (2330) darkolord
»

čiščenje vodnega kamna v pralnem stroju

Oddelek: Loža
202704 (2151) korenje3
»

Pralni stroj - kateri? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6322303 (20370) ismon1
»

Pralni stroj se mi ne ustavi!!! (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5142818 (40878) Pyr0Beast

Več podobnih tem