Forum » Zvok in slika » odpravljanje šumov
odpravljanje šumov
krefi ::
pozdravljeni
kupil sem action kamero yi lite in imam sledeči problem ko snemam vožnjo z motorjem se na posnetku zelo sliši šumenje vetra zanima me kako bi lahko to odpravil ali z programom ali z popravilom kamere?
kupil sem action kamero yi lite in imam sledeči problem ko snemam vožnjo z motorjem se na posnetku zelo sliši šumenje vetra zanima me kako bi lahko to odpravil ali z programom ali z popravilom kamere?
e3 1231v3|asus gtx 970 strix OC edition|2x8gb kingston|
cosair rm650| crucial 500gb|fractal define s
cosair rm650| crucial 500gb|fractal define s
LeQuack ::
To je čisto normalno in ne boš softwersko odpravil. Zakaj pa misliš da je večina videov z motorjem, ki ima muzko za background. Lahko probaš kamero dati recimo za vizir ali bolj v zavetrje, sicer pa na youtube imaš nekaj rešitev npr:
Quack !
pegasus ::
To boš odpravil tako, da mikrofon zaščitiš pred vetrom. Kako to narediš, prepuščam tvoji domišljiji.
Highlag ::
Biciklisti na mikrofone natikajo kosmate ščitnike.
Never trust a computer you can't throw out a window
DamijanD ::
Če film obdeluješ/montiraš, lahko uporabiš kakšen VST plugin:
-VST plugin iZotope je precej dober za tole (ampak ni free)
-Da se pa tudi s zastonj VSTjem delno pomagat: ReaFir (ReaPlugs Edition)
-VST plugin iZotope je precej dober za tole (ampak ni free)
-Da se pa tudi s zastonj VSTjem delno pomagat: ReaFir (ReaPlugs Edition)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nabava racunalnika za audio deloOddelek: Pomoč in nasveti | 3497 (2696) | kateNite |
» | Oprema za snemanje vokalaOddelek: Zvok in slika | 1986 (1430) | AtaStrudl |
» | Zatikajoč Windows 7 desktop pri dveh monitorjih na Nvidi-jiOddelek: Strojna oprema | 2044 (109) | kriko1 |
» | Audigy soundfont ali kaj boljšega-profi???Oddelek: Pomoč in nasveti | 2144 (1767) | matrix2 |
» | [mp3] Moj nov komad za downloadOddelek: Sedem umetnosti | 2017 (1542) | Gandalfar |