Forum » Kaj kupiti » Poceni vir za Sennheiser HD-599
Poceni vir za Sennheiser HD-599
Brane3 ::
Čas bi bil za nove sklušalke in HD-59x je z8ame ideal.
Domači norci majo roparske cene. Kar zmrazi me, ko Big-Bang krene "v akcijo", ki je videti kot oboro
žen rop. Jebenih €220 za slušalke, ki se semtertja nove prodajajo na ebayu za €100.
WTF.
Sicver so imeli nek deal, da ti izenačijo ceno, ki jo dobiš drugje, samo zdaj imajo v drobnem tisku, da to velaj za Merkur in podobne.
Zato me zanima a je kje kak priročen vir za to, ki ga ne bi bilo treba čakakti cel teden.
Še nekje najbolj sprejemljive cene ima majdič ( electronic4you, a nič takega ne najdem, da lahko kar odkorakam takoj po slušalke.
Zato me zanima, a je kje kak wdobro skrit lokalni vir in če že tega ni, kje je optimum za poštno naročanje ?
Domači norci majo roparske cene. Kar zmrazi me, ko Big-Bang krene "v akcijo", ki je videti kot oboro
žen rop. Jebenih €220 za slušalke, ki se semtertja nove prodajajo na ebayu za €100.
WTF.
Sicver so imeli nek deal, da ti izenačijo ceno, ki jo dobiš drugje, samo zdaj imajo v drobnem tisku, da to velaj za Merkur in podobne.
Zato me zanima a je kje kak priročen vir za to, ki ga ne bi bilo treba čakakti cel teden.
Še nekje najbolj sprejemljive cene ima majdič ( electronic4you, a nič takega ne najdem, da lahko kar odkorakam takoj po slušalke.
Zato me zanima, a je kje kak wdobro skrit lokalni vir in če že tega ni, kje je optimum za poštno naročanje ?
3p ::
Brane3 ::
Old news.
Moj point je, da niti majdič ni tako pocecni, sploh če ga je treba čakati.
Če sem pripravljen čakati, zakaj ne bi ubbodel nove robe za €100 ?
Vprašanje je bilo bolj:
- ali je kje kak lokalni vir z nekim znosnim cenovnim pribitkom
- će se že odločim za nelokalni vir, ali je kje kaj z nizko ceno francoskega amzona, vendar z bolj stalno ponudbo
Moj point je, da niti majdič ni tako pocecni, sploh če ga je treba čakati.
Če sem pripravljen čakati, zakaj ne bi ubbodel nove robe za €100 ?
Vprašanje je bilo bolj:
- ali je kje kak lokalni vir z nekim znosnim cenovnim pribitkom
- će se že odločim za nelokalni vir, ali je kje kaj z nizko ceno francoskega amzona, vendar z bolj stalno ponudbo
3p ::
Ja, pač počakaš black friday, potem pa bo... Eno je redna cena, drugo so občasne ponudbe.
BTW: HD598 so 118 na amazon.it.
BTW: HD598 so 118 na amazon.it.
yayo ::
hd598sr so Amazon ekskluziva, pred pol leta so imeli popust, pa sem jih iz Amazon uk s poštnino plačal 80 evrov.
care20 ::
Dost je da samo prides v big bang in harvey norman... Ti ze vse pove glede cene...tolk trgovcev s kofejam v roki nikjer ne vidis, treba je to placat zato pa cene taksne
TheBlueOne ::
yayo ::
sem ustrelil kozla, spomin peša pa sem ponešal z drugim izdelkom, 98 funtov je bilo tutto completo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere slušalke in kje kupiti? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 74008 (16973) | Banza |
» | Kupujem slušalke do 150€Oddelek: Kaj kupiti | 4175 (3341) | rozman |
» | Katere SlušalkeOddelek: Kaj kupiti | 4180 (3186) | Roadkill |
» | Zamenjava slušalk HD555Oddelek: Kaj kupiti | 2110 (1893) | Roadkill |
» | Slušalke Sennheiser (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11784 (9743) | delfinus |