Forum » Šport » Povabilo na odbojko v Športnem društvu Dravlje
Povabilo na odbojko v Športnem društvu Dravlje
lebdim ::
Lepo pozdravljeni, obiskovalci foruma!
Letos bom prevzel rekreacijo za odbojko v dvorani v okviru Športnega društva Dravlje. Potrebujem še najmanj 9 ljudi za sestavo ekipe. Treningi bodo enkrat na teden na Osnovni šoli Miška Kranjca, Kamnogoriška cesta 35. Trenutno še ne vem, kateri dan bodo treningi potekali, bom pa to izvedel na sestanku v samem društvu v začetku septembra.
Članarina stane 10 € za celo leto (od septembra do konca maja). Če bi bil kdo zainteresiran, naj mi piše na moj mail: ab4597@student.uni-lj.si.
Lep pozdrav, Andrej
Letos bom prevzel rekreacijo za odbojko v dvorani v okviru Športnega društva Dravlje. Potrebujem še najmanj 9 ljudi za sestavo ekipe. Treningi bodo enkrat na teden na Osnovni šoli Miška Kranjca, Kamnogoriška cesta 35. Trenutno še ne vem, kateri dan bodo treningi potekali, bom pa to izvedel na sestanku v samem društvu v začetku septembra.
Članarina stane 10 € za celo leto (od septembra do konca maja). Če bi bil kdo zainteresiran, naj mi piše na moj mail: ab4597@student.uni-lj.si.
Lep pozdrav, Andrej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Alternativa cvrtju (deep fried)? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18832 (2152) | bambam20 |
» | Trening borilnih veščin - OpremaOddelek: Šport | 630 (434) | Domobrancek |
» | Interni pravilnik vs. zakonOddelek: Loža | 4068 (3526) | SkIDiver |
» | Športna vzgoja - FEOddelek: Šola | 2463 (2129) | urosz |
» | Najem telovadnice za razne akrobatske 3.14ZDArijeOddelek: Loža | 2280 (2029) | roli |