Forum » Šola » Ali je svetovalnica.com legit?
Ali je svetovalnica.com legit?
Snowflake2 ::
Sem trenutno v pravni dilemi glede ene stvari, pa me zanima kako je s to stranjo? So oni za nas študente, kvazi pro bono odvetniki, ki se spoznajo na vse v zvezi s "študentskim pravom" ali je to xyz zavod, ki ti pač nekaj reče in čao bao? Vem, da ne nadomestijo odvetnika, me pa vseeno zanima, ali je koristno, da se najprej informiram pri njih, pred grem k odvetniku?
MadMicka ::
Pri tej svetovalnici boš več izvedel, kot pri veliki večini odvetnikov. Gre za specifiko, tako da najprej k njim, potem pa dalje...btw, legit je vse, kar ni izrecno prepovedan :)
Snowflake2 ::
S tem sem mislil njihovo ažurnost in točnost, da mi ne bodo nekaj rekli, potem pa odvetnik ugotovili, da ni res ali kaj drugega.
otago ::
Pred leti me je nekaj zanimalo glede stanovanjske problematike. Jaz sem vedel, vec kot oni. Dobil obcutek, da so salabajzerji (punca od nekoga, bivsi funkcionarji mladinskih organizacij in pomladkov politicnih strank). Po slovensko pac. //Mnenje za svetovalnico precej let nazaj, morebiti kadrujejo zdaj bolj strokovno.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: otago ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tožba v ŠpanijiOddelek: Loža | 3215 (1665) | ...:TOMI:... |
» | kateri odvetnik za odškodnino - imate kakšne izkušnje?Oddelek: Loža | 32317 (16902) | mirkuma |
» | Kako vložiti tožbo za obrekovanje/klevetanje ?Oddelek: Loža | 14062 (11675) | genius11 |
» | Kršenje pogodbe??? Zahtevani znesek???Oddelek: Loža | 2688 (1496) | iso2000 |