Forum » Pomoč in nasveti » Youtube download
Youtube download
pravnik ::
Pred časom sem nekje zasledil, da za download iz Youtuba, prej samo vpišeš .... pred youtube in potem lahko downloadaš brez kakega dodatka (downloaderja). Pred časom sem probal, zdaj pa sem žal pozabil, kaj se vpiše (nekaj kot ss.youtube???). Hvala za pomoč!
The Player ::
ko vtipkam ss meni vrže tole spletno stran kot na spodnji sliki:
sem mislil, da je to kaka skrivna funkcija brskalnika/youtuba, da lahko downloadaš, če vtipkaš poseben link v vrstico, ampak vrže neko random stran za download youtube videov.
Je ta stran zaupanja vredna? Ker nekatere strani za download YT videov so gojišče malwarov in jih ni tako malo
sem mislil, da je to kaka skrivna funkcija brskalnika/youtuba, da lahko downloadaš, če vtipkaš poseben link v vrstico, ampak vrže neko random stran za download youtube videov.
Je ta stran zaupanja vredna? Ker nekatere strani za download YT videov so gojišče malwarov in jih ni tako malo
karafeka ::
Linke (za audio in video) lahko najdeš z debuggerjem, zbrišeš range paremeter in potem preneseš vsebino, ampak moraš na koncu združit video in audio v eno datoteko.
Hitreje je, kot je predlagal mk3.
Nič na internetu ni zaupanja vredno...
Hitreje je, kot je predlagal mk3.
Nič na internetu ni zaupanja vredno...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: karafeka ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Youtube (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 91410 (382) | IL_DIAVOLO |
» | Youtube to Mp3 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 19356 (489) | PARTyZAN |
» | Vrača se WinAmp (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 23772 (6067) | zavajon |
» | povečanje hitrosti interneta - dva UTP kablaOddelek: Pomoč in nasveti | 1435 (891) | Invictus |
» | youtube dolpoteg glasbe kot flv ali mp4Oddelek: Zvok in slika | 2182 (2076) | CoolMike |