Forum » Zvok in slika » Problem - text na videu
Problem - text na videu
marS ::
Naredil sem en system restore v winXp. In vse v redu. Vzamem en CD iz nekega rač. cajtenga kjer so tudi kratki filmčki in si enega zalaufam. In glej vraga: na videu se mi med predvajanjem pojavi še nek tekst:
Current frame:01
CPU load : 3%
width: 320 height: 240
In ta tekst je cel čas predvajanja. Grem pogledat v Premiere in odprem ta video v Premieru. V preview načinu vse ok. Ko video shranim in ga predvajam spet isti napis!!!!
Odprem video v BSplayerju: Isto!!!!! Odprem video v MicroDVDju: ISTO!!!! Odprem nek drug video: ISTO!!!! Na vseh videih se mi pri predvajanju pojavlja ta napis čez celo okno, v vseh videopredvajalnikih. V videoeditorjih tega ni, dokler ne shranim.
Neka brezvezna fora prav gotovo. Verjetno je to nek layer v nekem kodeku ma ne vem kje bi to izklopil.
A kdo ve kje se to izklopi?
Current frame:01
CPU load : 3%
width: 320 height: 240
In ta tekst je cel čas predvajanja. Grem pogledat v Premiere in odprem ta video v Premieru. V preview načinu vse ok. Ko video shranim in ga predvajam spet isti napis!!!!
Odprem video v BSplayerju: Isto!!!!! Odprem video v MicroDVDju: ISTO!!!! Odprem nek drug video: ISTO!!!! Na vseh videih se mi pri predvajanju pojavlja ta napis čez celo okno, v vseh videopredvajalnikih. V videoeditorjih tega ni, dokler ne shranim.
Neka brezvezna fora prav gotovo. Verjetno je to nek layer v nekem kodeku ma ne vem kje bi to izklopil.
A kdo ve kje se to izklopi?
...no more heroes...
https://ilbis.com/
https://ilbis.com/
largie ::
uporabljaš za dekodiranje filmov ffdshow? če ja, poskusi ffdshow nastavitve, nekje pri vrhu, Info - OSD
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Crknil 730W PSU! 7950 na 550W LC! helpOddelek: Pomoč in nasveti | 789 (594) | GTX970 |
» | Odpiranje MOV formataOddelek: Pomoč in nasveti | 3411 (3256) | Mendex |
» | rezanje videa mpgOddelek: Zvok in slika | 3547 (3079) | jan01 |
» | Kater firefox extension?Oddelek: Omrežja in internet | 1207 (1076) | TheJack |
» | Codec za Terminator3Oddelek: Pomoč in nasveti | 1749 (1367) | SasoS |