Forum » Pomoč in nasveti » Ali je potrebno brisati "nedavne zaslone" na Android telefonu? + RAM boosterji
Ali je potrebno brisati "nedavne zaslone" na Android telefonu? + RAM boosterji
rofl_1 ::
Zdravo!
Zanimam se za dokaj ne pogosto temo, torej, če je na telefonu s sistem. Android treba brisati "Nedavne zaslone". Torej, ali jih vi brišete, jaz jih vsakič, ko ugasnem kiri kol app.
Zdi se mi, da so to tako, kot procesi na pc-ju, torej, upočasnjujejo telefon...
Vaše mnenje.....
2. Še 1 vprašanje. Glede RAM boosterjov / ram pospeševalnikov. Kako se vam uporaba tega zdi? Ubistvu sem iz zgornje teme na eni splet. strani našel tudi to, da baje boostat RAMe ni fajn. Ker se zaustavijo tudi sistemske apl., nato se še enkrat prižgejo in zaustavljajo telefon. Torej, tudi bi prosil za vaše mnenje. - jaz uporabljam Clean Master (tudi za Junk Files + RAM boost + Battery save.... torej, res sem že boring, tudi vaše mnjene - če se vam da :D , ker si mislim kupit nov telefon, in bi ga rad ohranil čim dlje. Tudi. če se vam da, če mate kak nasvet, bi mi velik pomenilo...)
Hvala in
LP
Wizzz
Zanimam se za dokaj ne pogosto temo, torej, če je na telefonu s sistem. Android treba brisati "Nedavne zaslone". Torej, ali jih vi brišete, jaz jih vsakič, ko ugasnem kiri kol app.
Zdi se mi, da so to tako, kot procesi na pc-ju, torej, upočasnjujejo telefon...
Vaše mnenje.....
2. Še 1 vprašanje. Glede RAM boosterjov / ram pospeševalnikov. Kako se vam uporaba tega zdi? Ubistvu sem iz zgornje teme na eni splet. strani našel tudi to, da baje boostat RAMe ni fajn. Ker se zaustavijo tudi sistemske apl., nato se še enkrat prižgejo in zaustavljajo telefon. Torej, tudi bi prosil za vaše mnenje. - jaz uporabljam Clean Master (tudi za Junk Files + RAM boost + Battery save.... torej, res sem že boring, tudi vaše mnjene - če se vam da :D , ker si mislim kupit nov telefon, in bi ga rad ohranil čim dlje. Tudi. če se vam da, če mate kak nasvet, bi mi velik pomenilo...)
Hvala in
LP
Wizzz
oiwedfhjweif ::
S tem samo uničuješ čas avtonomije. Pusti vse na miru, brez dodatnih aplikacij.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: oiwedfhjweif ()
[D]emon ::
RAM boosterji ti bodo zrli RAM in baterijo. Ne seri s tem.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
Unknown_001 ::
Sam pusti pri miru and don't f*k around wit this shit. Reskiraš en convenient malware čigar edina uporaban funkcija bo potešitev OCD motnje tako, da ti bo pokazalo lepe animacije in grafe (kao zabasan telefon in potem bo kar vse v najlepšem redu s polno zelenimi kljukicami in sam kar se sosedova Neža dol ne bo dala s tabo), ki nimajo nobene veze.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
Stari89 ::
Ždijo v ramu in načeloma ne kurijo baterije. Ko zmanjka rama za aktiven proces, OS poskrbi za to, da se neaktivni popucajo. Za vse skrbi OS namesto tebe, tako da se jaz ne bi sekiral.
Baterijo bolj kuri slab signal mobilnega ali Wi-Fi omrežja. Na primer če si kje zunaj, recimo na sprehodu po City Parku, se ti splača ugasnit Wi-Fi, da ne lovi in izgublja vseh tistih javnih omrežij.
Baterijo bolj kuri slab signal mobilnega ali Wi-Fi omrežja. Na primer če si kje zunaj, recimo na sprehodu po City Parku, se ti splača ugasnit Wi-Fi, da ne lovi in izgublja vseh tistih javnih omrežij.
Še 1 vprašanje (se opravičujem, ampak, da ne odpiram zj novega threada). Kaj pa, ne, tale Note 9 ma tot svinčnik ne, pač, a je fajn met bluetooth skos pržgan (ker recimo, napravo kaže sam 2 min), torej, troši to kaj (baterijo, itd.), če je skos prižgano?
Še 1 vprašanje (se opravičujem, ampak, da ne odpiram zj novega threada). Kaj pa, ne, tale Note 9 ma tot svinčnik ne, pač, a je fajn met bluetooth skos pržgan (ker recimo, napravo kaže sam 2 min), torej, troši to kaj (baterijo, itd.), če je skos prižgano?
Ma troši ampak bo zdržalo čez dan... belivej mi. S9 mi z mobilnimi in BT zdrži. Razen če bi jo nonstop uporabljal.
Begabt
Begabt
Sam imam ponavadi prižgan ali Wi-Fi ali mobilne podatke, ostale reči pa po potrebi. BT prižgem, ko se vsedem v avto, sicer je ugasnjen. Location, NFC, Autorotate in podobne stvari iz spustnega menija na enak način. Pomojem s tem na bateriji ne prišparam veliko.
Opazil sem, da zna updejtanje appov skurit precej baterije. K sreči so Googlovi inženirji podobnega mnenja, saj je možno telefon nastavit, da se updejta samo med polnjenjem, ko je povezan na Wi-Fi.
Opazil sem, da zna updejtanje appov skurit precej baterije. K sreči so Googlovi inženirji podobnega mnenja, saj je možno telefon nastavit, da se updejta samo med polnjenjem, ko je povezan na Wi-Fi.
Jaz pa imam WiFi, vedno, ko ga ne rabim, izklopljen - navada. Prav tako BT, ker ga itak nikoli ne uporabljam. Pa GPS tut.
Updataje pa mam kr na off, ker, glej, če se mi zdi upd. potreben, ga updatam (ok ok. varnost itd.) - seveda ne za pomembne aplikacije, ki se itak kar same. No, enkrat sem dal vs eskupi updatan - kukr "generalka", vendar z najboljšim internetom v Sloveniji se pomojem ni updatalo niti 3/4, torej sem kar prekinil update ;)
No, Note9 ni tak poceni, zanimame, če ve kdo, kako najdlje imeti telefon v dobrem stanju, ker ponavadi začne že kasneje malo laggat, štekat itd. Drugo je zj tot moj, Note9 bi pa (itak ni nujno, da ga bom dobu) rad mel dalj časa. Torej kake ideje?
Updataje pa mam kr na off, ker, glej, če se mi zdi upd. potreben, ga updatam (ok ok. varnost itd.) - seveda ne za pomembne aplikacije, ki se itak kar same. No, enkrat sem dal vs eskupi updatan - kukr "generalka", vendar z najboljšim internetom v Sloveniji se pomojem ni updatalo niti 3/4, torej sem kar prekinil update ;)
No, Note9 ni tak poceni, zanimame, če ve kdo, kako najdlje imeti telefon v dobrem stanju, ker ponavadi začne že kasneje malo laggat, štekat itd. Drugo je zj tot moj, Note9 bi pa (itak ni nujno, da ga bom dobu) rad mel dalj časa. Torej kake ideje?
Jaz pa imam WiFi, vedno, ko ga ne rabim, izklopljen - navada. Prav tako BT, ker ga itak nikoli ne uporabljam. Pa GPS tut.
Če kupiš tak telefon se ne sekiraš za lagganje. To ni kitajc za 300 eur.
Svojega nisem ugasnil že vsaj pol leta pa deluje kot prvi dan. V bistvu ... človek ne razume dokler ne poskusi.
Begabt
Begabt
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Unknown_001 ()
Heh, moj kitajc (OnePlus3) za ~300€ pa se že dve leti prav dobro drži. :) Če res dobimo nadgradnjo na Android Pie (9), ga ne zamenjam še vsaj eno leto. Če bo na voljo LineageOS za prihodnje verzije, morda še dlje. :)
Moj fon je za 170€, pa se že nekak drži :D Tak mal lagga, ne čist, ampak ni tak hitr, ko prej :D. Rad bi mal napredoval. Pač, 7 let tehnologije je 70 let. In note9 je res "multi" telefon in me navdušuje, kar pasem si oči na yt :D
Pa kaj se obnasate ko da je BT tehnologija ki je vceraj prisla ven ? BT pokuri tako malo da niti smesno ni, vi pa tle komplicirate zaradi ene glupe naprave. Medtem pa veselo laufate Wi-Fi in LTE. :P
ok. od neki cajta nazaj... Vidmy da ma ta android 8.1.0 ze vgrajen optimizator. ga je priporoceno uporablat? Ker baje toti boosterji niso dobri. Djte povedat pls.
If it works fine don't mess around. Kaj ti ni jasn?
Begabt
Begabt
Nekateri ljudje si naravnost morajo ustvarjat probleme in prcat s stvarmi, ki delujejo, samo zato da so srecni.
Nekateri ljudje si naravnost morajo ustvarjat probleme in prcat s stvarmi, ki delujejo, samo zato da so srecni.
Po dolgem času se spet končno strinjam s tabo.
Begabt
Begabt
jb_j ::
če maš developer opcijo odprto, si lahko nastaviš, ali deluje le ena aplikacija v ozadju.
ali kakšna več.
pa ne rabš nekih boosterjev.
ali kakšna več.
pa ne rabš nekih boosterjev.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung predstavil Galaxy Note 10(+)Oddelek: Novice / Android | 13695 (11055) | lopov |
» | Telefoni imajo čedalje krajšo avtonomijo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 13167 (10152) | imagodei |
» | Se da narediti Android flagship privacy friendly?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1955 (1367) | Macketina |
» | Samsung Note 9Oddelek: Mobilne tehnologije | 1386 (1076) | Stingray |
» | Kateri telefon?Oddelek: Mobilne tehnologije | 936 (854) | Domobrancek |