Forum » Pomoč in nasveti » SD kartica - files recovery
SD kartica - files recovery
skidoo600 ::
Zdravo,
ponesreči sem v kameri formatiral sd kartico. Ubistvu sem prekinil že med formatiranjem, ampak fajli so zginl. Potem nisem nič več pisal na njo. Sedaj sem poskusil fajle nazaj dobiti s sandisk rescue pro, vendar karkoli poskusim ne najde nič. Imam še kakšno drugo možnost? Načeloma bi se to še moralo dati rešiti. Drugače gre za videoposnetke. Potrebujem aplikacijo za maca.
Hvala in lp
ponesreči sem v kameri formatiral sd kartico. Ubistvu sem prekinil že med formatiranjem, ampak fajli so zginl. Potem nisem nič več pisal na njo. Sedaj sem poskusil fajle nazaj dobiti s sandisk rescue pro, vendar karkoli poskusim ne najde nič. Imam še kakšno drugo možnost? Načeloma bi se to še moralo dati rešiti. Drugače gre za videoposnetke. Potrebujem aplikacijo za maca.
Hvala in lp
solatko ::
Če si dal formatiranje in ne delete, je vse izgubljeno, če misliš poceni postopek za obnovitev.
Ostane ti samo profesionalna pomoč, pa bo verjetno ceneje, če še enkrat narediš posnetke, tudi če moraš ohcet še enkrat narest.
Ostane ti samo profesionalna pomoč, pa bo verjetno ceneje, če še enkrat narediš posnetke, tudi če moraš ohcet še enkrat narest.
Delo krepa človeka
solatko ::
S kartic ali ključkov se je dobilo nazaj vse, če je bilo samo brisano, pri formatiranju pa je odvisno kaj orodje v napravi briše. Hitri format na SD lahko pobriše vse, format v napravi pa je po navadi to tudi naredil in nisi dobil z običajnimi postopki nič nazaj.
Delo krepa človeka
Mare2 ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Brisanje vseh podatkov iz diska (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 14571 (7441) | Baja |
» | inštaliranje iz usbOddelek: Pomoč in nasveti | 1069 (754) | hojnikb |
» | Formatiral s podatkiOddelek: Pomoč in nasveti | 1153 (1026) | solatko |
» | Po nesreči formatiran disk (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 14831 (12269) | SloBiscuit |
» | Program za pridobitev izbrisanih datotekOddelek: Programska oprema | 6938 (6395) | T_F_7 |