Forum » Šola » FRI VS => MAG
FRI VS => MAG
fruloops ::
Zdravo,
letos se vpisujem v tretji letnik VS in nato želim študij po vsej verjetnosti nadaljevati še na magisteriju na fri. Načeloma me zanima, kakšne imate izkušnje in občutke tisti, ki ste šli iz VSŠ na MAG, kako vam je šlo, kakšna je težavnost v primerjavi z VSŠ, UNI (UNI zato, ker poznam ljudi iz UNIja, približno vem koliko je razlike med VSŠ in UNI). Seveda dobrodošle informacije tudi iz strani tistih, ki ste bili na UNI :)
Vbistvu me zanimajo kakšrne koli izkušnje z magisterijem, ki ste jih imeli. Glede na to, kar sem prebral v drugih postih, bi pa prosil, da se vzdržite merjena spolnega uda z drugimi sodelujočimi, glede na vaš pretekli študij. Bi rekel, da ne pripomore k debati.
Lp
letos se vpisujem v tretji letnik VS in nato želim študij po vsej verjetnosti nadaljevati še na magisteriju na fri. Načeloma me zanima, kakšne imate izkušnje in občutke tisti, ki ste šli iz VSŠ na MAG, kako vam je šlo, kakšna je težavnost v primerjavi z VSŠ, UNI (UNI zato, ker poznam ljudi iz UNIja, približno vem koliko je razlike med VSŠ in UNI). Seveda dobrodošle informacije tudi iz strani tistih, ki ste bili na UNI :)
Vbistvu me zanimajo kakšrne koli izkušnje z magisterijem, ki ste jih imeli. Glede na to, kar sem prebral v drugih postih, bi pa prosil, da se vzdržite merjena spolnega uda z drugimi sodelujočimi, glede na vaš pretekli študij. Bi rekel, da ne pripomore k debati.
Lp
bi0s ::
Ni bilo razlike v znanju, prav tako ni bilo težav. Seamless transatition. :) Delaj enako trdo dalje, pa ti bo šlo kot keks. Lp
fruloops ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FERI ali FRI? (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 18723 (13453) | KraitPay |
» | FRI: RI VŠ in RI UNOddelek: Šola | 4605 (3372) | TheBlueOne |
» | Žena pravi da VSŠ ni faks (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 68204 (59488) | jype |
» | Kakšna je razlika med uni in vsOddelek: Pomoč in nasveti | 6709 (6449) | DOOM_er |
» | Zaposlitev kot inženir oz. dipl. inženir (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 15974 (15974) | BluPhenix |