Forum » Loža » Poslovilec Quattru (Joker)-rad bi našel članek
Poslovilec Quattru (Joker)-rad bi našel članek
GabrieLeo ::
Zdravo,
torej iščem poslovilec, ki so ga spisali ob smrti legende Quattra. Zdaj, ko je spletna stran dol ne morem nikjer najti izvodov. Je kakšna prijazna duša, ki ima to številko doma, v pdf-ju ali drugače shranjeno v elektronski obliki?
Hvala!
torej iščem poslovilec, ki so ga spisali ob smrti legende Quattra. Zdaj, ko je spletna stran dol ne morem nikjer najti izvodov. Je kakšna prijazna duša, ki ima to številko doma, v pdf-ju ali drugače shranjeno v elektronski obliki?
Hvala!
FlyingBee ::
jaz pa bi lepo prosil, da mi nekdo pomaga najti številko jokerja v kateri je bil quake 2 demo na priloženem cd-ju, verjetno je tudi opis igre v tej številki. Mora biti letnik 97 ali 98.
djabi ::
Yohan del Sud je izjavil:
Če kaj pomaga:
https://jocker.eu.org/arhiv.php
Vauuu, a to so celo stran prenesli? Kapo dol.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Revija Joker ne bo izsla avgusta (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Igre | 209955 (121061) | opeter |
» | Moj Mikro številki 1990 September in NovemberOddelek: Loža | 5446 (3054) | Tom-Cat |
» | kako film, ki se predvaja v brskalnuki prenesti na disk (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17872 (10889) | SLO_Matej |
» | The Dark Knight (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 17993 (13127) | Nikec3 |
» | PC & MedijiOddelek: Igre | 1670 (1481) | begy |