» »

Kakšno denarnico kupiti?

Kakšno denarnico kupiti?

techuser ::

Zanima, če imate že vsi denarnice, kjer je noter posebej mesto za pametni telefon ali uporabljate večinoma običajne denarnice in imate telefon ločeno?
  • spremenil: techuser ()

rozman ::

Telefon in denarnica posebej.
Uporabljam front pocket denarnico (torej tisto tanko), ima prostora za 4 kartice (notri jih imam sicer 6), plačujem kolikor se da s kartico, če pa moram plačati kaj z gotovino, kovance vržem v žep in jih dam doma v lonček.

Da so žepi čimlažji in čimtanjši :)

Samael ::

Ločeno. Dandanes potegnem telefon iz žepa bistveno pogosteje, kot denarnico. Jah, takšni časi ... ;)

Gregor5816 ::

Ločeno. Ravno v soboto sem kupil novo denarnico v Samsonite (Toko). Iskal sem tako bolj majhno za vsakdanjo uporabo, na koncu sem izbiral med dvema. Kupil sem cenejšo od teh dveh, za 16€, ima 2 prostora za bankovce, 5 kartic in kovance. Precej manjša in tanjša od moje prejšnje. Imam sicer 4 kartice, pa upam, da se še ene kmalu znebim.

DePalmo ::

Tudi ločeno. Sem pa že razmišljal da bi imel vse v enem, ampak so zraven še dokumenti in kovanci. Dokumente bi načeloma lahko vtaknil v tisto "knjigo" od ovitka za telefon, kovancev pa pač ne. Ampak me "knjiga" moti, osebno prisegam na gumirane ovitke kateri so pri meni bili že večkrat preizkušeni in so opravili svoje delo.

k--p ::

90 % časa samo žepek na telefonu za par kartic (osebna, plačilna ...). Gotovino dvignem sproti, če je nujno (majši zneski, probam nato čimprej porabiti). V redkih primerih vzamem s sabo še dodatno denarnico, če vem, da bom potreboval več gotovine/kreditno/zdravstveno.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Denarnice (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6813635 (1302) predi
»

moška denarnica (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
20268456 (18767) Jerry000
»

Ali zlagate denar (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
554422 (3357) Dr_M
»

Kovanci

Oddelek: Loža
152369 (2074) sketch

Več podobnih tem