» »

Označevanje oseb

Označevanje oseb

Hrabri ::

Pozdravljeni
Iščem kakšen program za razvrščanje-urejanje slik, ki ima vgrajeno, da lahko označiš (poimenuješ) osebe na slikah kot je na facebooku.
Sedaj digitaliziram starejše fotografije na katerih so sorodniki, katerih niti jaz ne poznam vseh, zato bi jih označil kdo so, tudi za mlajše, če bodo koga zanimali predniki.
Slike ne mislim dajat na internet, zato bi potreboval prav program, ki to omogoča. Če kdo kaj pozna naj napiše prosim.
L.P.

crniangeo ::

Convictions are more dangerous foes of truth than lies.

To imam pa pred nosom in nisem vedel da podpira prepoznavo obrazov. Sedaj bo treba še preizkusit ko bo čas.
Hvala crniangeo
L.P.

Sem sprobal tega od windowsou ma je kar neki. Ročno se ne da označit nič samo avtomatsko prepozna samo nekaj oseb iz celega albuma, in še te hoče pomešat z aplikacijo ljudje katera služi kot imenik.
Če ima kdo še kakšen predlog naj napiše.
L.P.

donvito ::

windows photo gallery
KLIK

rađo ::

Predlagam Google Photos če te ne moti imeti slik shranjenih v Googlovem Cloudu.
Zadeva deluje res fenomenalno. Lahko uporabljas android app, na kompu pa preko spletnega vmesnika. Zadeva vsebuje tudi nekega pametnega asistena, ki ti označuje in grupira slike po obrazih, zazna slike/posnetke nekega dogodka in ti avtomatsko kreira album, iz skupka slik naredi razne animacije ipd... Poglej ne bo ti žal, jaz uporabljam photos od takrat ko so ga najavili.

Hvala za predloge. Raje imam fotografije na disku, ma če ne dobim kakšnega programa bom naložil v Google.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Facebook proti izsiljevanju z golimi fotografijami: naložite jih sami (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Zasebnost
6524582 (20250) Markoff
»

Prihodnost Skyneta po Googlovo

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
309170 (6928) Markoff
»

Kateri free cloud storage (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
5214087 (12235) Anney

Več podobnih tem