Forum » Šola » Maturantski izlet-mondial
Maturantski izlet-mondial
nadsan ::
Živjo!
A je kdo bil na maturantskem izletu z mondialom? Kako je potekalo? A so kakšni posebni pregledi pri vstopu/izstopu na ladjo(pregled prtljage/policijski psi...)?
Če je kdo bil naj mi prosim odgovori!
Hvala!
A je kdo bil na maturantskem izletu z mondialom? Kako je potekalo? A so kakšni posebni pregledi pri vstopu/izstopu na ladjo(pregled prtljage/policijski psi...)?
Če je kdo bil naj mi prosim odgovori!
Hvala!
nadsan ::
Niti zadnjic
Ja prejšnje leto je umrla. Je pa bla že pred odhodom bolana.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: nadsan ()
MasterTade ::
Mondial baje ni neki no. Kolikor vem jim gre bol za dnar. Če je pijanica vse kar bi rad imel od maturantskega izleta pa...
xda develope ::
Za njih se odloča vedno več dijakov ker jih pritegne žuranje non stop...aškerčeva gre tja pa poljane se mi zdi tudi na vegovi planirajo...
rozman ::
Bil sem lani v Lloret de mar z Mondialom (prvomajske počitnice, dolenjska regija).
Zelo veliko je odvisno od vodiča/spremljevalca, ki ga dobiš na avtobus. Pri nas je prišel, povedal hišni red, rekel da naj ne delamo pizdarij, se lepo obnašamo in ne jemljemo drog. Poudaril pa je, da trava ni droga :) verjetno zato sprašuješ.
Nekako se ve, da se ne gre v Španijo s sošolci na izlet in ogled mesta in znamenitosti (čeprav ti to prodajajo), ampak se gre zabavat. Pri nas je bil ogled znamenitosti, mesta, akvarija čisto prostovoljno. Veliko nas je šlo na vse, veliko jih ni bilo sposobnih.
Čeprav sem to vedel, me je pa še vseeno zelo presenetlo, kok si frej. Do takrat sem bil navajen, da sem skos mogel držat profesorja za rokav, da nisem smel nikamor zavit, nič pogledat. (čeprav je zadeva čisto izvenšolska). Splača se ti zvečer, preden greš v klub it s prjatli po ulicah mesta, pogledat v kakšno drugo gostilno, izven programa, dosti boljši ambient
Mej se fajn, žuraj s kolegi, ampak močno ti priporočam, da greš na oglede mest, znamenitosti, ker tega se boš bolj spomnil kot flaše :)
Zelo veliko je odvisno od vodiča/spremljevalca, ki ga dobiš na avtobus. Pri nas je prišel, povedal hišni red, rekel da naj ne delamo pizdarij, se lepo obnašamo in ne jemljemo drog. Poudaril pa je, da trava ni droga :) verjetno zato sprašuješ.
Nekako se ve, da se ne gre v Španijo s sošolci na izlet in ogled mesta in znamenitosti (čeprav ti to prodajajo), ampak se gre zabavat. Pri nas je bil ogled znamenitosti, mesta, akvarija čisto prostovoljno. Veliko nas je šlo na vse, veliko jih ni bilo sposobnih.
Čeprav sem to vedel, me je pa še vseeno zelo presenetlo, kok si frej. Do takrat sem bil navajen, da sem skos mogel držat profesorja za rokav, da nisem smel nikamor zavit, nič pogledat. (čeprav je zadeva čisto izvenšolska). Splača se ti zvečer, preden greš v klub it s prjatli po ulicah mesta, pogledat v kakšno drugo gostilno, izven programa, dosti boljši ambient
Mej se fajn, žuraj s kolegi, ampak močno ti priporočam, da greš na oglede mest, znamenitosti, ker tega se boš bolj spomnil kot flaše :)
Halfdead987 ::
Bil lani na Krfu.. Če imaš družbo in te zabave zanimajo pojdi.. Jaz sigurno ne obžalujem.
blackbfm ::
Ni bla bolana v klasicnem pomenu, ampak je imela resnicno urgentno stanje. Dokoncno naj bi pa zajebal organizator oz odgovoren za skupino ker so odlasal z zdravnisko pomocjo, ces da je vse to od alkohola.. Dokler pac ni blo prepozno
tikitoki ::
Kvaliteta mnogih nasih zdravnikov je ze tako bolj klavrna, kaj potem pricakujes od studentov medicine in mladih zdravnikov?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Maturantski izlet 2013Oddelek: Loža | 4759 (4208) | Venum |
» | maturanc 2007Oddelek: Loža | 1927 (1807) | Matek |
» | Maturantski -> IOS -> Katera agencija?!Oddelek: Loža | 4681 (3633) | Trubadur |
» | Kam na maturantski izlet???Oddelek: Loža | 4188 (3583) | Fatboyslim |
» | Maturantski izlet: Krf (TERMIN????)Oddelek: Loža | 4189 (3720) | pingec |