» »

maturanc 2007

maturanc 2007

bloom89 ::

Kam greste, kje ste bili, kako je blo, katero agencijo ste izbrali? Mi gremo julija na Krf, ladja-ladja, 8 dni, agencija Jupiter, kaksne izkusnje imate z njo? Koliko denarja vzeti s sabo?

T-h-o-r ::

Mi gremo 1. julija v Grčijo (ladja ladja), čeprav smo imeli opcijo, da bi nazaj šli z letalom, vendar nekateri niso hoteli dati 20jurjov več

KandazaR ::

Julij 2006 z Mondialom na Krfu v karaju Guvija (napisa po slovensko). Bilo je zelo dobr. Bili smo 10 dni (oz. 8 če odštejemo en dan do tja in en nazaj). Jupiter so nekateri, ki so bili z njimi pograjali (jih vlačijo po ogledih, skoraj nič prostega časa) sam pa z njimi nimam izkušen. S sabo boš potreboval med 300-400 €.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: KandazaR ()

Stampl ::

mondial, spanija, loret de mar, od 26 aprila pa do 2 maja. res prostega casa primankuje popoldne ampak je noro:) rabis pa tam 250-300€, odvisno kaj bi rad delal^^

A. Smith ::

Z Jupitrom sem bil na Krfu (kraj Guvija) leta 2003. Znami sta bila tudi takratna miss Nataša Kranjc ter tv maneken Taiji Tokuhisa. Imel sem 300€, bilo je dovolj. Pri tem velja dodati, da smo morali za grški večer in izlet s čolnom (na slednjega nisem šel) doplačati, ko smo bili na že na ladji. Prej nam niso nič rekli o tem. Vsak dan je bil organiziran ogled nečesa (neka peščena obala, potem neko mesto, itd.), zvečer pa diskoteka. Vse skupaj je bilo postavljeno zelo v žurersko smer, kar je nekako pričakovati, če se odločiš za grčijo. Zajtrki so bili zanič (en!! kos masla in marmelade), kosila v redu. Ena stvar, ki se je še dobro spominjam, je bila naprimer zadnja noč v diskoteki; nekako naj bi jo rezervirali zase in imeli lastnega DJ-a. No, pri tem so nas prehiteli Mondialovci >:D. Končna ocena? Bilo je vredu. Najbrž precej podobno, kot pri katerikoli ostali agenciji.
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis

Matek ::

Mi smo bili v Lloret de Maru s Palmo leta 2005. To je bila edina destinacija z opcijo letalo-letalo, ker so nam omejili (zaradi pizdarij starejsih) izlet na 5 dni in ne bi bilo smiselno tratit casa z ladjo.

Stalo je okrog 90-100 tisocakov, zapravil sem bolj malo. Odvisno je kak tip cloveka si, meni bolj ustreza plaza-kitara scena, tako da nisem rabil dosti zapravljati. Pivo je ful poceni v trgovini, lahko vsak dan kupis plato heinekena, pa ne bos dosti zapravil, ceprav priporocam San Miguel. Diskacev je polno naokoli, vecina je super urejena, jaz sem sicer sel samo pod prisilo, ampak je bilo na nivoju. Varnostniki so precej prijazni in vse konflikte mirno resijo, pijaca je najbrz malce nad nasimi cenami, ceprav zdaj, ko smo sli na evro, ni bistvenih razlik. Je pa razlika v kolicini - dejansko te ne poskusajo nategnit in ti dajo dostojno kolicino tistega, kar si narocil. Ne placevat vstopnine v diskace, povsod po mestu se talajo kuponcki za zastonj vstop in brezplacno sangrio. Obstaja tudi par alter placov (celo en hard rock cafe) All in all sem zapravil okrog 150 evrov, pa sploh nisem pretirano razmisljal kaj bi kupil in kaj ne, vecina je sla za pivo, cips in par spominkov. Ce si gostilniski tip, rabis najbrz vec, da bos placal kako rundo ;).

Hotel ni bil nic posebnega, ampak tudi posebnih pritozb nisem imel. Vsi trije obroki so bili samopostrezni, hrana je bila sicer na case rahlo brez okusa, ampak znosno, pac vzames, kar ti ustreza.

Vodici se niso prevec trudili z raznimi zabavami, to je spet odvisno od tega, kaj ti je vsec. Razni Mondiali organizirajo tematske zure in igre na dnevnem redu, enim to ful ustreza, enim pac ne, kaki malo bolj zaprti (figurativno) ljudje niso glih zadovoljni, če jih silijo v neke igre. Tudi sam imam raje, da me pustijo pri miru in grem stet zvezdice na obalo :P, ampak kot sem rekel, vsakemu svoje.

Kar se tice atrakcij, vredno si je ogledati Barcelono z vecino zadev (ulicni artisti, park guell, tiste fontane, sagrada familia seka, pa obicajno sovrazim dolgocasne oglede cerkva), dalijev muzej OBVEZNO, picassov muzej je malo bolj boring, viteske igre so totalno sranje, neko kopalisce z vodnimi atrakcijami in zivalskimi predstavami pa prav tako.

Aja, da ne pozabim, ko si cisto hin po dolgi noci in bi rad nekaj prigriznil, preden gres spat: Burger King chicken wings.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Maturantski izlet-mondial

Oddelek: Šola
123977 (3530) tikitoki
»

Maturantski izlet 2013

Oddelek: Loža
94613 (4062) Venum
»

Maturantski -> IOS -> Katera agencija?!

Oddelek: Loža
224584 (3536) Trubadur
»

Kam na maturantski izlet???

Oddelek: Loža
364085 (3480) Fatboyslim
»

Maturantski izlet: Krf (TERMIN????)

Oddelek: Loža
184076 (3607) pingec

Več podobnih tem