» »

Iščem delavno mesto

Iščem delavno mesto

Grizzly ::

Da ne bo nesporazuma, ne gre za troll temo. Delo imam, vendar pa to ni to, kar bi mene zanimalo. Nočem v podrobnosti, ker mislim niso predmet debate.

Torej, iščem delo, ki bi ustrezalo temu: ne želim biti sam zaprt med 4 stenami (recimo kakšna pisarna), želim da je točno definirano kaj je moja naloga in to sam izpeljem (čim manj odvisnosti), edini stik naj bodo sodelavci (s strankami in ostalimi čim manj opravka), delo naj bo vsak dan isto (vnaprej hočem vedeti kaj me čaka naslednji dan in kako bom to opravil).

Da ne bo kdo rekel, da sem prezahteven: pripravljen sem na nižje plačilo (toliko da pridem čez mesec in dam še kak evro na stran), lahko je tudi več izmensko delo (delavni vikendi, prazniki), ni mi problem kdaj pa kdaj podaljšati (samo da ni to vsak drugi dan), pa čim krajši čas uvajanja naj bo (da ne bom šele čez 1 leto lahko samostojno delal).

Kje sedaj najti eno tako delavno mesto?

Kaboom ::

Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.

PrihajaNodi ::

Degiro

Delaš v Sofiji, plača med 1500 - 17000 Neto, mislim, da plačajo še stanovanje (sobo) + 2x letno avionsko karto za domov + 25 dni dopusta, nekako tako. Vikendi itak fraj. Uvajanje pred začetkom dela...Zavisi pa seveda kakšno izobrazbo imaš. Niso nateguni tako kot slovenska podjetja.
Poleg tega imaš pa v Sofiji še lepe punce:). Vse odvisno od mobilnosti.

Zgodovina sprememb…

branimirII ::

U katerom milijonskom mestu pa ni lepih punc? Da mi je to vedet.

Dunaj, Berlin, Wellington, Auckland, London...Pa še bi se našlo.

branimirII ::

Kolko jaz vem su punce na novoj zelandiji top. A izgleda samo, da tebi nisu vsec blondinke. Meni su to najzenstvenije zenske.

Ma jok brate. Toliko grdih žensk v življenju nisem videl (brez zamere). Tam imaš angleške priseljence, maore (domačinke) pa en kup kitajcev. Meni najboljše so romunke in jih postavim na 1 mesto.

Si dal skozi Bukorešto, Cluž, Jaši? Ne? Toplo priporočam. Pa še izobražene so.

The Player ::

Poštar

- Nisi zaprt za štirimi stenami, si zunaj na zraku in sončku
- Delo je vnaprej znano in večinoma isto, a kljub temu razgibano
- uvedeš se zelo hitro, manj kot 1 mesec je uvajanje, v 2-3 mesecih si že profi in popolnoma samostojen.
- Na začetku sicer delaš tudi po 8+ ur, a ko se uvedeš lahko delo dokončaš tudi v 6 urah ali manj, če si stručko.
- delo s strankami imaš le takrat ko nosiš priporočene ali pokojnine, a tega je minimalno, rečeš živjo, podpis tukaj, adijo in greš naprej :)
- plača 1100€ bruto, potrebna ni nobena izobrazba oz. vsaj srednja šola oz. OŠ z nekaj meseci izkušenj (al kaki so že kriteriji?). Kar je več od srednje šole tudi ni problem, ne komplicirajo, če imaš previsoko izobrazbo.

pa veliko sreče v nadalnji karieri :)

dj_uro ::

Pridi zame montirat

več na ZS
vw-klub.si

The Player je izjavil:

Poštar

- Nisi zaprt za štirimi stenami, si zunaj na zraku in sončku
- Delo je vnaprej znano in večinoma isto, a kljub temu razgibano
- uvedeš se zelo hitro, manj kot 1 mesec je uvajanje, v 2-3 mesecih si že profi in popolnoma samostojen.
- Na začetku sicer delaš tudi po 8+ ur, a ko se uvedeš lahko delo dokončaš tudi v 6 urah ali manj, če si stručko.
- delo s strankami imaš le takrat ko nosiš priporočene ali pokojnine, a tega je minimalno, rečeš živjo, podpis tukaj, adijo in greš naprej :)
- plača 1100€ bruto, potrebna ni nobena izobrazba oz. vsaj srednja šola oz. OŠ z nekaj meseci izkušenj (al kaki so že kriteriji?). Kar je več od srednje šole tudi ni problem, ne komplicirajo, če imaš previsoko izobrazbo.

pa veliko sreče v nadalnji karieri :)

Ali pa varnostnik, tam pa samo stojiš na kakem objektu. Gnilih šihtov v Sloveniji kolikor hočeš:)

dj_uro je izjavil:

Pridi zame montirat

več na ZS

Vidiš to. Svaka čast, če mu daš še pošteno plačilo.

Zgodovina sprememb…

otago ::

Serviser dvigal? Eno mesto s 50-100k lahko skorajda sam pokrivas. Stranke so te vesele in ne pizdijo. Na misel mi pade se delo geologa, geodeta. V Nemciji so vecinoma one-man-team. Delo je skoraj vedno enako, le lokacije se spreminjajo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: otago ()

Furbo ::

Grizzly je izjavil:

Kje sedaj najti eno tako delavno mesto?

Katerakoli fabrika, ki nudi delo za tekočim trakom.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

BlueKnight ::

sry ampak se mi zdi res enaka situacija
Assumption is the mother of all fuckups!
"Under Siege 2:Dark Territory"

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Posodabljanje spletnih strani

Oddelek: Programiranje
222659 (1538) Csharp
»

Prijava na razpis - delo

Oddelek: Loža
254278 (2766) 111111111111