» »

Odhod iz dela - kaj kupiti sodelavka

Odhod iz dela - kaj kupiti sodelavka

Temo vidijo: vsi

trunkss ::

Pozdravljeni,

v pisarni sem še s petimi sodelavkami, od tega štiri pravnice in ena tajnica. Sedaj odhajam naprej na študij in tako zapuščam delovno mesto. S sodelavki smo imeli dober odnos, sicer tudi profesionalno posloven in občasno je padla kakšna šala. Razmišljam, kaj bi jim kupil ob odhodu, da me bodo imele v lepem spominu.

Prosim za ideje :)

Šmorn ::

Čokolada.

Mato989 ::

Običajno kupijo ostali tistemu ki odhaja... on pa počasti zadnji dan kakšno malco in po šihtu v prvi gostilni še nazdravijo za nadaljnje uspehe =)
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

branimirII ::

Ce joj zelis kupiti nekaj za spomin potem joj ne kupuj cokoladu za pojest. Kupi nekaj za spomin, kar bo ostalo. Malo vprasaj njene kolegice kaj ima rada pa potem kupi to.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Smoove11 ()

branimirII ::

Lahko se samo slikas. Z njimi. Pa uokviris sliku sa posebnim okvirom. In jim poklonis to za darilo. Pa bodo se spomnile na tebe ko te bodo gledale na sliki. E to je spomin.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Smoove11 ()

trunkss ::

Trenutno so skoraj vse na dopustu, tako da bo večina daril takšnih, da jih lahko pustim na mizi, ko pridejo nazaj :)

za preostale, ki pa so na delu, jim obm poklonil nekaj simboličnega in naročil kavo zjutraj + še nek štrudl naredil

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: trunkss ()

MoRp ::

Glede na to, da ste v pisarni predlagam nakup kemičnega svinčnika. Meni se je to vedno obneslo. Kupi nekaj kvalitetnega (parker?), v licni skatlci. Garantiram zadovoljstvo in spomnile se te bodo kar nekaj casa...
Če ti je katera všeč, pa čez kak teden pokliči in vprašaj kako se kemik obnese in ce lepo pise - led prebit povabi na kavo!

flbroker ::

MoRp je izjavil:

Glede na to, da ste v pisarni predlagam nakup kemičnega svinčnika. Meni se je to vedno obneslo. Kupi nekaj kvalitetnega (parker?), v licni skatlci. Garantiram zadovoljstvo in spomnile se te bodo kar nekaj casa...
Če ti je katera všeč, pa čez kak teden pokliči in vprašaj kako se kemik obnese in ce lepo pise - led prebit povabi na kavo!

Najprej si mora kupit casovni stroj in se vrnit v leto 1950 da bi lahko zenske pecal s kemicnimi svincniki.

IL_DIAVOLO ::

V navadi je, da se prinese malica, po sihtu pa se pijacka.

mojsterleo ::

Če odhajaš, potem je jasno poslovilc v kakšnem za vse sprejemljivem lokalu.
Darilo pa ti morajo kupiti sodelavke.

LeQuack ::

Svojo telefonsko številko in kontant na socialnem omrežju jim pusti.
Quack !

FTad ::

kot zanimivost. Nasemu sodelavcu je bil kupljen playstation ob odhodu. On nas je pogostil s pecivom.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri kemični svinčnik/pisalo uporabljate?

Oddelek: Loža
407936 (6712) Buljan
»

avto za fanta (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
6810830 (8286) nina22
»

Xkeyscore kot zasebni Google za NSA

Oddelek: Novice / NWO
3422339 (19474) WarpedGone
»

S čim pišete?