» »

Neprimerno verbalno zelo grdo obnašanje Policaja

Neprimerno verbalno zelo grdo obnašanje Policaja

««
«
1 / 8
»»

balaz ::

Zgodilo se je včeraj ko so me ustavili policaji zaradi kontrole in smernika v krožnem. Ko sem zavijal iz krožišča sem za slišal sireno, potem sem peljal še nadaljnih 450m in se ustavil na prvem parkirišču. Policaj voznik ki je stopil iz avta je bil tako živčen da je takoj pridrvel ven iz avta in se začel razburjati na mene, zaradi tega ker se nisem ustavil na prvi bankini ob cesti. Z visokim tonom glasu, je stresal jezo in se zadiral na mene kot da bi mu kaj žalega storil v družini in to pred drugimi sprehajočimi naokoli. Jaz sem dejansko otrpnil od začudenja in tudi od strahu, ker je bil to zame šok, ker dejansko nisem vedel zakaj točno se razburja na mene in kaj sem naredil tako hudo narobe, da se je začel tako prostaško obnašati do mene. Kaj takega podobnega še nisem doživel od nobene uradne osebe. V nagli jezi je celo zavpil "kaj je s tabo a si normalen", nakar bi lahko smatrali celo kot žalitev, nato me je začel oštevati, "a zdej se bom zarad tebe vozu do sem, poglej kam si me pripelu". Bankino sem prepozno opazil, nato mi je osorno rekel da bi se lahko tudi na cesti ustavil, se pravi sredi ceste, na kar se meni ravno ne zdi idealno da bi ovirali promet zaradi tega, oz. niti nisem pomislil da je to dovoljeno. Iz vseh drugih izkušenj ko so me ustavili, so vozili za mano dokler ni bila primerna točka za ustavitev ob cesti npr. busna postaja, šele potem so sprožili signal. Ta policaj je pa takoj iz krožnega za mano že tulil in zelo živčno vozil nekaj cm za mojo ritjo, nakar sem že takoj slutil da z njem nekaj ni vredu in me je dejansko nahrulil kot pijan sosed psa. Počutil sem se podrejenega in ogroženega, nekako tako kot da bi me nekdo pretepel verbalno seveda.

Poleg tega imam zdaj psihične travme, saj nisem mogel spati celo noč, ker imam pred sabo sliko te osebe kako se dere na mene in me zmerja. Dejansko mi je dalo tudi misliti kaj vse si lahko policaj dovoli, če hoče, ker ima premoč nad drugimi...
In čisto iz psihološkega stališča bi omenil da je verjetno rabu strest jezo in negativo na nekoga, in ravno na mene, poleg tega si je nafilal ego in se izkazal s šopirjenjem pred svojima sodelavcema, da lahko verbalno podreja vse povprečne meščane, ker ima plavo uniformo in ker lahko ukazuje drugim, da lahko potem ustrahuje z verbalnim nasiljem. Ali se vam to zdi normaln? Je to uraden in človeski pristop???

Nimam nič proti policiji nasplošno, ampak tole sem pa kar brez besed

Utk ::

Zakaj imas dva usesa?

Ko se tako obnasa ni uradna oseba, ampak bedak. Bedake se pa ignorira.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Utk ()

crniangeo ::

to niso roboti, to so tudi ljudje :)
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.

vostok_1 ::

Seveda. Kdor pričakuje drugače bo hudo presenečen.
To pa zato ker danes je folk odrastel v vatkanem svetu in vsaka najmanjša travma ga vrže s tira.

Yes, it sucks. Ampak posledic nisi imel.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

darkolord ::

Očitno si naletel na asshole-a.

Bi pa vseeno moral prej ustaviti:

3. modra svetilka in kratek zvočni znak s sireno: voznik, za katerim vozi policijsko vozilo, ki daje tak znak, mora postopno zmanjšati hitrost in ustaviti ob robu ali zunaj vozišča. Voznik in potniki ne smejo izstopiti iz oziroma z vozila, dokler jim policist tega ne dovoli;

MadMicka ::

ja, balaz, drugič prej ustavi, a veš policaj v avtu tudi ne ve zazihr, a bežiš in naj kliče pomoč ali pa si samo tako trapast in ne veš, kaj narediti, tako da tukaj tudi adrenalin naredi svoje. Predvsem pa ne rabiš policaju nazaj pametovati, češ kje in kako bi ti lahko ustavil, ni to debatni krožek... če ti da kazen, se pač lahko v miru pritožiš..

Mehmed ::

balaz je izjavil:

ampak tole sem pa kar brez besed

Doesn't feel like it.

Skor pol kilometra si se peljal po tem, ko so ti nakazal da ustavi. Socustvujem ampak lahko bi bilo dosti huje zate.

Tilen ::

OP se naj vpraša, če se mu zdi normalno, da se nad njim izvaja "kontrola prometa" na način, da so se za njim zapodili z lučkami.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

MostWanted ::

Tilen je izjavil:

OP se naj vpraša, če se mu zdi normalno, da se nad njim izvaja "kontrola prometa" na način, da so se za njim zapodili z lučkami.


in sirenami!

v bodoče pa naštimat na telefonu snemanje glasu, še bolje če lahko pa video. potem pa pritožba na policijo in inšpekcijo in varuha človekove pravice.

kingsix ::

Zarad tega imaš psihične travme? Koliko si pa star? Upam, da si čimmanj, da še se lahko psihično "ojačaš" for this thing called life.
Pa glede na napisano izgleda, da imaš kar izkušenj s policaji.. Začni lepše vozit. Mene so v 11 letih in cca 800kkm prevoženih ustavili 2x.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: kingsix ()

tryhard ::

Pa glede na napisano izgleda, da imaš kar izkušenj s policaji.. Začni lepše vozit. Mene so v 11 letih in cca 800kkm prevoženih ustavili 2x.

Kaj ima to veze? Mene so v roku nekaj mesecev ustavili 5 ali 6 krat.

kingsix ::

Saj je tudi sam napisal zakaj. Če bi dal smernik ga mebi ustavili. Kaj ima to veze...

Shegevara ::

kingsix je izjavil:

Saj je tudi sam napisal zakaj. Če bi dal smernik ga mebi ustavili. Kaj ima to veze...


Ka ma veze kolkrat te ustavjo? Saj ne ustavljajo samo takrat ko lovijo kršitelje. Vozim ponoči in me vsak drug mesec čaka kontrola prometa. Kazni še nisem dobil. Če te policija ne ustavlja samo pomeni da nimaš neke hude kilometrine na cesti.

MIHAc27 ::

Jaz bi se tudi še kar peljal, dokler ne bi našel primernega mesta za parkiranje, kjer ne bi oviral nadaljnega prometa.
Seveda pa zelo zmanjšal hitrost in vklopil vse 4 smernike, da dam policaju vedeti, da sem opazil njegovo opozorilo.
500m se peljat se mi ne zdi sporno.

Policaj pa je bil kreten. Velik.

feryz ::

Jaz vozim zelo lepo, pa me vseeno vsaj 1x mesečno ustavijo in opalijo zaradi radarja.
Definicija lepe vožnje je zelo subjektivna zadeva.

BTW, če imaš telefon na priliki, vedno snemaj, ko govoriš s policijo. Zelo, zelo pomaga.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: feryz ()

starfotr ::

https://www.enarocanje.si/Obrazci/?id_o...
Sedaj nas bodo snemali, pa še paralizirali.

Načeloma so policaji kar skulirani, vendar nekaterim je prišlo preveč v kri, da nosijo pendrek. Prepotentni so.

gruntfürmich ::

prijava. ne gre drugače.

drugače pa ja, v naši deželi, kjer ljudje nimajo radi reda in prezirajo tiste ki se ga držijo, ter nikakor ne cenijo tujega dela, zato pa storitve tonejo vedno nižje; tudi državne, se za vsa prezirana dela najame najslabšo možno delovno silo. in na to si ti žal tu naletel...
ampak kot sem že rekel, prijava, ker fitbek mora biti, in tudi pri teh tlačanih to zaleže, da mu pokažeš ogledalo...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Utk ::

Človek je evidentno butthurt, ker mu je policaj napisal kazen in sedaj išče tolažbo po forumih, kakšen revež je.

Se grem stavit da ni dobil nobene kazni. Po takem "postopku" policaji ne napišejo kazni, ker bi bila potem pritožba, tako je pa samo ena odprta tema na enem forumu.

St235 ::

Pritožba na kaj? Odnos? to ničesar ne spremeni glede prekrška. Prav tako se lahko glede odnosa policaja lahko pritožiš neodvisno od obstoja prekrška.

Utk ::

Kdo sploh govori o kakšnem prekršku? Seveda je neodvisno, ampak če ne dobiš kazni, se ne boš pritoževal, ker je boš drugič dobil, duplo. Če jo pa dobiš, se boš pa pritožil.
Malo manj prava in malo več realnosti, prosim.

link_up ::

Zakaj imas dva usesa?

imas tudi dve roke in dve glave in dve jajca...
In and Out

Utk ::

Imaš, samo v tem primeru ti nič ne pomagajo. Rabiš samo dvoja ušesa.

scipascapa ::

Ko bi uporabljal smernike v krožiščih ne bi bilo težav....še premalo kontrole je pri nam.

ProGo ::

darkolord je izjavil:

Očitno si naletel na asshole-a.

Bi pa vseeno moral prej ustaviti:

3. modra svetilka in kratek zvočni znak s sireno: voznik, za katerim vozi policijsko vozilo, ki daje tak znak, mora postopno zmanjšati hitrost in ustaviti ob robu ali zunaj vozišča. Voznik in potniki ne smejo izstopiti iz oziroma z vozila, dokler jim policist tega ne dovoli;


Navedi še člen, kjer piše, da moraš ustaviti na PRVEM VARNEM MESTU ZA USTAVLJANJE.

Tudi če je 2 kilometra ali več neprimeren prostor, in bi ogrožal svojo varnost z zaustavitvijo, SE POLICIJI NE USTAVIŠ, vklopiš vse 4 smernike, in se počasi pelješ do prvega varnega mesta za ustavljanje (avtobusna, širše in pregledno čestišče, da ni v ovinku ali pod vrhom hriba ...) Ne bodite ovce, policist vas ne sme prisiliti, da se ustavljate na nevarnih mestih. Prav tako na v primeru izvedbe postopka na AC morajo ustavit za vami na odstavnem pasu, torej te pasivno ščitijo s svojim avtomobilom itn. Pravica do življenja in zdravja presega policistovo pravico, da izvede prekrškovni postopek, kjerkoli po njegovi samostojni presoji.

Policista pa prijavi na njegovi PP, nestrokovna izvedba prekrškovnega postopka. Ko bo pritožb dovolj, mu bo komandir dal manj ali nič motivacije k plači. Nekateri se naučijo samo na tak način, palica. Kar se tiče "psiholoških travm" pa prihrani svojo "zgodbico" za morebitno civilno tožno zoper Notranje ministrstvo in policista osebno.

[D]emon ::

Psihicne travme, trololo. :))

Drugic pa upostevaj navodila, ki jih dobis.

Pa tud policaji so samo ljudje, cisto mozno je, da je imel slab dan. Seveda pa tak odnos ni primeren za uradno osebo. Ampak glede na to, da jokas o psihicnih travmah, jemljem tvojo zgodbico z veliko zlico soli.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.

Mare2 ::

balaz je izjavil:

Zgodilo se je včeraj ko so me ustavili policaji zaradi kontrole in smernika v krožnem. Ko sem zavijal iz krožišča sem za slišal sireno, potem sem peljal še nadaljnih 450m in se ustavil na prvem parkirišču. Policaj voznik ki je stopil iz avta je bil tako živčen da je takoj pridrvel ven iz avta in se začel razburjati na mene, zaradi tega ker se nisem ustavil na prvi bankini ob cesti.


Policaj ni bil živčen. V trenutku te je moral oceniti, ali si pijan, da te takoj fizično vrže iz avta na tla in vklene. Če bi bil pijan, ima policaj to pravico in dolžnost. Take neumnosti, kot si jo ti počel v krožišču, trezen človek ne naredi.

V tistem trenutku se je policaju pritisk dvignil na 240. Ko je videl, da je s tabo sicer vse OK se je oddahnil.

Na SLO-TECH forumu je precej tem (malo poišči) kjer vsi "piz.imo" zaradi "deb..ov, ker ne uporabljajo žmigavcev v krožišču in tudi na splošno na cesti, v takih primerih nihče ne ve tvoje namere, torej, ali boš zavijal ali ne. Torej, uporabljaj smernike, zato jih imaš.

Kar se tiče postopka. Policaj je bil korekten. Uporabljene besede niso bile žaljivke. Po drugi strani, s tvoje strani, ne se ustrašit vsakega sogovornika, ki uporablja čuden način komuniciranja.

Tudi na SLO-TECH-u imamo enega. Meni je moderator svetoval, naj se ne ukvarjam z njim. To svetujem tudi jaz tebi. :)

gruntfürmich ::

malo ste bolani kateri zagovarjate takšen odnos policaja. takšni ste verjetno točno takšne sorte in za vas bi morala že zdavnaj poskrbeti pozitivna selekcija.
policija je servis države/državljanov, ki jo plačujemo, da vzdržujejo red in mir. ni za to da sprošča lastne frustracije nad plačnikom in naročnikom ter prejemnikom storitev...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Zgodovina sprememb…

zee ::

Ne vem, kje to piše, so pa nas to učili v avtošoli.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Mare2 ::

zee je izjavil:

Ne vem, kje to piše, so pa nas to učili v avtošoli.


Saj je Progo napisal - citiral:

3. modra svetilka in kratek zvočni znak s sireno: voznik, za katerim vozi policijsko vozilo, ki daje tak znak, mora postopno zmanjšati hitrost in ustaviti ob robu ali zunaj vozišča.

ProGo ::

Mare2 je izjavil:

zee je izjavil:

Ne vem, kje to piše, so pa nas to učili v avtošoli.


Saj je Progo napisal - citiral:

3. modra svetilka in kratek zvočni znak s sireno: voznik, za katerim vozi policijsko vozilo, ki daje tak znak, mora postopno zmanjšati hitrost in ustaviti ob robu ali zunaj vozišča.


POSTOPNO! Če se mora policist zapeljat 450m za storilcem prekrška do prvega varnega mesta za zaustavljanje, v tem ne vidim nobenega problema.

@OP: daj kraj, kjer te je ustavljal policist, in pogledali, koliko je smiselno ustavljanje 450m od krožišča.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: ProGo ()

ProGo ::

@OP: daj kraj, kjer te je ustavljal policist, in pogledali, koliko je smiselno ustavljanje 450m od krožišča. Npr. če te je policist ustavljal, kot je tukaj https://goo.gl/maps/SpNQMoxxmrt, na odcepu, 50m od krožišča, bi se moral takoj ustaviti.
Če bi te pa ustavljal, tako kot je tukaj https://goo.gl/maps/ZCfefDQV7HH2, pa se moraš peljati naprej do prvega odcepa/varnega mesta in nikakor ne ustaviti sredi voznega pasa.

Glugy ::

Nobena kontrola prometa ni tako pomembna da bi se zanjo moralo ogrožati varnost sovoznikov v prometu.

Jz bi policaju z lepimi besedami povedal da se opravičujem ampak da je bila moja presoja takšna da bi bilo ustavljanje pred tem mestom ogražujoče za varnost ostalih udeležencev v prometu; ter da se moram v prometu zavedati svojih zmožnostih in se po njih ravnati. Bi še enkrat rekel ; res mi je žal če ste drugačnega mnenja; vendar kljub temu vaše drugačne mnenje spoštujem. Nisem vam namenoma želel vzeti več časa kot je treba.

Proti policistu pač ne morš zmagat ; zato je največ kar lahk nardiš da si prijazn in razumevajoč tud če se ne strinjaš z njim; tud če se ti totalno butast zdi. Ker čim dvomiš v presojo policista bo ta začel iskat načine da te zašije; da te če ne druzga z besedami zagreni; ker to policisti čeprav ne bi smel dost osebno doživljajo; kot napad na njih.

Največ kar lahko narediš je da napišeš pripombo policiji ; da jih tud uradno vprašaš po e-mailu kako je treba v tem primeru ravnat in potem če pride do odstopanja to nakažeš al pa če si drznejo zagovarjat neumnosti pač to posreduješ medijem al pa razširiš vest po Facebooku. Sam more bit res po e-mailu ne po telefonu; ker e-mail ima neko sledljivost; na telefonu bi mogu pa snemat pa prej po možnosti to najavit pa ..eh....brezveze. Pa fajn je če ko te policist ustavi tud pogledaš kako mu je ime; oziroma si zapomniš / zapišeš da se ve kdo morebiti ne opravlja svojega dela tako kot bi moral.

vostok_1 ::

starfotr je izjavil:

https://www.enarocanje.si/Obrazci/?id_o...
Sedaj nas bodo snemali, pa še paralizirali.

Načeloma so policaji kar skulirani, vendar nekaterim je prišlo preveč v kri, da nosijo pendrek. Prepotentni so.


Oh kul. Nači cajkoti bodo dobili body camere.

Sicer ni to USA, kjer te pihnejo že če pokašljaš, ampak, načeloma zadeve so efektivne.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

vostok_1 ::

Pa to ni nujno slabo. Načeloma gre za večjo transparentnost.
V primeru, da se policaj neprimerno vede ali ti stori krivico, bi posnetek koristil.
Body kamere snemajo neposredno okolico in potrebno jih je aktivirati na posamezen event.
Če se tega ne stori je policaj lahko v prekršku oz. mu je to lahko v škodo na sodišču.

Ne gre za vseprisotno vdiravnje v zasebnost, v tem primeru.
Bo pa vrjetno dobro se počesat naslednjič ko te ustavijo.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

vostok_1 ::

Represivni organ, bi načelom imel sredstva. Namreč potrebno bi na veliko lovit nekonformiste, ki bi lahko sesuli fine tuned utopijo, v kateri so vsi veseli in radostni in sploh ni pomanjkanja.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

FTad ::

Glugy je izjavil:

Nobena kontrola prometa ni tako pomembna da bi se zanjo moralo ogrožati varnost sovoznikov v prometu.

Jz bi policaju z lepimi besedami povedal da se opravičujem ampak da je bila moja presoja takšna da bi bilo ustavljanje pred tem mestom ogražujoče za varnost ostalih udeležencev v prometu; ter da se moram v prometu zavedati svojih zmožnostih in se po njih ravnati. Bi še enkrat rekel ; res mi je žal če ste drugačnega mnenja; vendar kljub temu vaše drugačne mnenje spoštujem. Nisem vam namenoma želel vzeti več časa kot je treba.

Proti policistu pač ne morš zmagat ; zato je največ kar lahk nardiš da si prijazn in razumevajoč tud če se ne strinjaš z njim; tud če se ti totalno butast zdi. Ker čim dvomiš v presojo policista bo ta začel iskat načine da te zašije; da te če ne druzga z besedami zagreni; ker to policisti čeprav ne bi smel dost osebno doživljajo; kot napad na njih.

Največ kar lahko narediš je da napišeš pripombo policiji ; da jih tud uradno vprašaš po e-mailu kako je treba v tem primeru ravnat in potem če pride do odstopanja to nakažeš al pa če si drznejo zagovarjat neumnosti pač to posreduješ medijem al pa razširiš vest po Facebooku. Sam more bit res po e-mailu ne po telefonu; ker e-mail ima neko sledljivost; na telefonu bi mogu pa snemat pa prej po možnosti to najavit pa ..eh....brezveze. Pa fajn je če ko te policist ustavi tud pogledaš kako mu je ime; oziroma si zapomniš / zapišeš da se ve kdo morebiti ne opravlja svojega dela tako kot bi moral.


Se popolnoma strinjam. Sam sem isto enkrat na AC vozil se kak km do ene bencinske, ko mi je policist v civilnem avtu prizgal svojo lucko. Sredi tunela menda ne bom ustavljal. Ni nic tezil, da se je moral se tako dolgo za menoj voziti.

Baja ::

jaz sem se tudi ene parkrat peljal še par 100 metrov ali več. seveda sem jim prižgal vse 4 žmigavce, da so vidli da jih vidim. nikoli ni bilo kakih problemov.

Malajlo ::

Mene je tudi že dohitel z lučkami sredi noči, sam upočasnil, da ga spustim naprej, pa me ni prehitel, ker me ni, sem mu blinknil z vsemi štirimi in precej kasneje ustavil na meni(!) primernem mestu. Se je najprej pizdakal, zakaj nisem takoj ustavil, pa sem mu razložil, da sem iskal primerno mesto. In je bil takoj pomirjen.
Me je pa iz ljubega miru hotel preveriti. Pač, pozna ura, kombi, bližina meje.

Utk ::

Pameten policaj ti da lučke 100-200 metrov pred mestom kjer se lahko normalno ustaviš, ne pa sred ničesar z ograjo naokoli. Do tam se pa naj tiho vozi zadaj, če mu tako paše.

m0LN4r ::

vostok_1 je izjavil:

Seveda. Kdor pričakuje drugače bo hudo presenečen.
To pa zato ker danes je folk odrastel v vatkanem svetu in vsaka najmanjša travma ga vrže s tira.

Yes, it sucks. Ampak posledic nisi imel.

Nevem no, ampak prinas na sihtu se tako obnasanje ne tolerira. Obnasati se je treba profesionalno in disciplinsko, pa ne glede na to z kakim idiotom imas opravka.
Polek tega je to policaj in ne vaski gostilnicar, ki dela red v svoji gostilni.

Ne mesat vatkan svet z etiko obnasanja, kako bi se nekdo moral obnasati na svojem delovnem mestu. Ocitno delovno mesto ni dovolj ogrozeno, da se lahko obnasas kot idiot.
https://www.youtube.com/user/m0LN4r

harmony ::

Ko berem vase poste, vidim da vas je tu 99% pickic. Joj, ce bi Slovenija bila druga Sirija, pa vi umirali od rakete v zraku, kaj sele, ko pridrvi na zemljo.

Mene ce bi policaj tako ustavil in se tako do mene obnasal, bi ga najprej vprasal po zdravlju, nato bi vzel mobilnik in zacel zadevo snemati.

Prekrsek gor ali dol, ce si kriv ga bos placal, ampak tu ni govora o prekrsku, temvec o neodnosu enga pizduna, ker mu baba zjutraj ni dala, ker se je kurbala prejsnjo noc z drugim.

Take pezdetke, ki so naredili policijski tecaj takoj prijavit.

IL_DIAVOLO ::

In kaj pol ce je policaj. Ustavis se tako, da ne ogrozas sebe in drugih. Sploh se pa nima kaj dret na tebe.

m0LN4r ::

Pac drzavna sluzba, lahko delas kot se zbudis. Sankcij ni, kontrole ni, za kaj bi se sekiral doma, ce se lahko pizdim cel dan na sihtu in sproscam svoje frustracije.

Tak clovek pac nikoli ne bo zmozen delat na kakem uglednem delovnem mestu, kjer te tudi marsikaj spravi do roba, ampak si firma ne more privoscit takega idiota.
https://www.youtube.com/user/m0LN4r

Mehmed ::

Glugy je izjavil:

Nobena kontrola prometa ni tako pomembna da bi se zanjo moralo ogrožati varnost sovoznikov v prometu.


Pri kontroli prometa se praviloma nastimajo tako, da te imajo kam izlocit. Ali pa nekaj casa peljejo za tabo pa vzgejo luci ko zagledajo primeren kraj.
Tle je slo za reakcijo na prekrsek pa nekak se mi dozdeva, da takoj po kroznem folk lih ne leti 100 na uro. S tem da je za tabo ves cajt se policija z vzganimi lucmi. Tko da praviloma nisi ogrozen pa mal smesno deluje ta skrb za sovoznike ko te ustavljajo dobesedno zato ker si se 10 sekund nazaj pozvizgal nanjo.

videc ::

@OP: Povej v katerem krožišču, da vidimo, a res ni nobenega prostora ob cesti v dolžini 450m.

m0LN4r ::

videc je izjavil:

@OP: Povej v katerem krožišču, da vidimo, a res ni nobenega prostora ob cesti v dolžini 450m.

Nima veze, ce policaji ne rabijo obvladati osnove olike in etike na delovnem mestu, je lahko vsak kmet in idiot policaj (...aja ups, saj so) in kot druzba ne bomo prisli naprej, ce se policaj obnasa kot navijac na vaski tekmi, ampak oblecen v uniformo.

Sej ni cudno, da na balkanu policija se vedno ne spada med ugledne sihte.
https://www.youtube.com/user/m0LN4r

BladE_ ::

Saj niti ne igra vloge, če se ni ustavil TAKOJ! Verjetno tudi v trenutku zmede, ker je za teboj policijski avto z lučkami, ni bil pozoren na možno ustavljanje ob robu ceste...

Kolega je imel podobo situacijo na avtocesti, vozil je za kamionom(pač "počasi") in v temu se mu na rit prilepi policaj z lučkami, seveda ravno pred odcepom in enostavno ni mogel varno ustaviti ter se je peljal še nekaj km naprej... Po vprašanju policaja zakaj ni ustavil je lepo pojasnil, da ni imel možnosti varno ustaviti in se je ustavil, ko je ocenil, da je varno. Ni pa zaradi tega bil napaden s strani policaja.
Akcija - Reakcija

IL_DIAVOLO ::

Saj se pa ve, da tisti ki gre za policaja, gre z namenom da lahko jebe folk v glavo.

Smurf ::

Meni je zanimiv psiholoski pojav, da v katerikoli podobni temi, je zmeraj izkljucno kriv OP. Ce bi to temo odprl policaj in napisal kaki divjaki vozijo ponoci (ki ne ustavijo po 450m), ampak na sreco take ustavi in jih nadere, bi sedaj brali poste, ki se zgrazajo nad policajem in ne OPjem.

IL_DIAVOLO ::

^^ Res zanimivo ja.
««
«
1 / 8
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pihanje 0,0 (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
768860 (6323) destroyer2k
»

Kontrola prometa, "pustite telefon v vozilu" (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
9811303 (8084) St235
»

Opis dela naših policistov

Oddelek: Loža
415525 (4209) ahac
»

Snemanje policista v Sloveniji

Oddelek: Loža
4514598 (10778) toplakd
»

Policijska zaustavitev brez utemeljenega razloga (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
7113404 (4104) Yugos

Več podobnih tem