Forum » Programska oprema » Popravljanje divx-ov
Popravljanje divx-ov
attackiko ::
Zivjo!
Glede na to, da nikjer nisem našel pametnega programa za popravljanje divxov, sem sam spisu skup eno čudo, ki pokvarjene divx-e spravi spet v orginalno stanje. No v bistvu samo pomaga, da si ponovno downloadaš tist del filma, ki je pokvarjen.
Vse skupaj deluje v navezi z DivFixom, ki najprej zazna kje je napaka.
Zdej me pa malo zanima: a ostali nimate nč težav s temi napakami, meni DivFix najde napake v približno četrtini filmov?
In pa seveda, če se vam zdi programčič sploh uporaben ali je zapravljanje časa vse skupaj in se rajši zamiži ob napakicah?
TotalFix
Hvala!
Glede na to, da nikjer nisem našel pametnega programa za popravljanje divxov, sem sam spisu skup eno čudo, ki pokvarjene divx-e spravi spet v orginalno stanje. No v bistvu samo pomaga, da si ponovno downloadaš tist del filma, ki je pokvarjen.
Vse skupaj deluje v navezi z DivFixom, ki najprej zazna kje je napaka.
Zdej me pa malo zanima: a ostali nimate nč težav s temi napakami, meni DivFix najde napake v približno četrtini filmov?
In pa seveda, če se vam zdi programčič sploh uporaben ali je zapravljanje časa vse skupaj in se rajši zamiži ob napakicah?
TotalFix
Hvala!
Gandalfar ::
Hmm .. zanimiva ideja :)
Vem, da ima mula ze vgrajen redownload ob napakah. Ampak za DC++ je pa verjetno uporaben programcek.
Vem, da ima mula ze vgrajen redownload ob napakah. Ampak za DC++ je pa verjetno uporaben programcek.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Predogled filmaOddelek: Pomoč in nasveti | 813 (757) | Trinitron |
» | Kako popravt pokvarjene Divx-e?Oddelek: Zvok in slika | 1249 (1030) | AtaStrumf |
» | Cukanje Divx, vendar samo obcasno1Oddelek: Pomoč in nasveti | 927 (817) | Santa |
» | divx in sinhronizacija zvokaOddelek: Zvok in slika | 1496 (1183) | gumby |
» | DivX: slika se ustavi, zvok gre naprej - fixOddelek: Zvok in slika | 1915 (1747) | undefined |