» »

Kako popravt pokvarjene Divx-e?

Kako popravt pokvarjene Divx-e?

AtaStrumf ::

Kako popravt pokvarjene Divx-e? S tem mislim, da tiste napake ko ti kak frejm zamrzne sliko. Če ga popravim z Divx repair, mi enostavno odreže pokvarjene frejme, samo pol je problem, ker podnapisi niso več sinhronizirani in če govorijo recimo špansko je pol to velik problem. Dokler so samo kockati frejmi ni panike, tist preživim, samo taki frejmi ki pa zmrznejo sliko so pa šit. Kako torej lahko to popravim, brez da zgubim sinhronizacijo s podnapisi. Recimo, da bi tak progi nadomestil slabe frejme s črnimi nemimi frejmi, pa je.

pivmik ::

http://www.slo-tech.com/script/forum/is...

Don't B LAME: (s tem ne mislim na superiorni mp3 kodek)

Kako popraviti .avi

Popravljanje DivX-ov
LP, Gregor GRE^

sash ::

probaj poiskat program "DivFix", morda je ravno to kar iščeš
--------------------
Think different...
TOROiD Group

AtaStrumf ::

Sem prebral vse poste in sprobal vse programe (defreezer, DivFiX in Antifreeze codec) in so en piece of crap. Ne deluje ne na enem ne na drugem filmu. GRRRR!!! Mogoče še kaka druga ideja?

Blitter ::

Avi Fix Joiner. Veliko boljši od prej naštetih

AtaStrumf ::

Thanx bom probal. Enga sem že zbrisal, en pa še čaka, tako da bo poskusni zajček. Upam, da bo delal ker sem ga komaj dobil, pa še na petih mestih ima napake, tako da res ni za gledat, če se to ne bo dal odpravt, zapovrh je pa še CD2, CD1 pa dela vse OK.

Dr_M ::

jest uporablam DivXRepair. program pac izreze pokvarjene slike vn. do zdej me se ni razocaru.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

AtaStrumf ::

Saj jaz sem ga tudi uporabljal do zdaj in dokler je z div-om vse OK je cool (uporabim, ga preden zapečem Divx), ampka če je kaj narobe pa ni cool da izreže, ker včasih izreže tudi samo malo kockasto sliko, kar ni potrebno, ker zamudiš kaj po nepotrebnem, in še podnapisi izgubijo sinhronizacijo.

AtaStrumf ::

Pismo, pozabil sem napisati najpomembnejše in sicer da je tale avi fix joiner totalen zakon in da mi je potem, ko ni uspelo nobenemu drugemu programu, uspelo popravit DivX. Hvala za nasvet Blitter. Samo nekaj čudnega se zgodi z Divx-om in sicer če preskakuješ po njemu rata slika kockasta kot da bi bili bad frames, ko pa se zamenja kader pa je vse spet OK, če pa gledaš neprekinjeno od začetka do konca pa je vse OK. Malo čudno, a važno, da dela. Super program, samo škoda da je plačljiv in dela samo 10 dni pa še to v okrnjeni različici. Na ja, bomo že nekako porihtali stvar >:D.

Zgodovina sprememb…



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

19col Monitor...

Oddelek: Kaj kupiti
8949 (851) azislo
»

Aktualno v Forumu

Oddelek: Novice / Obvestila
72253 (2253) OmegaBlue

Več podobnih tem