» »

Občasni čudni občutki

Občasni čudni občutki

Glodko ::

Če pustimo ob strani nasvet pojdi do zdravnika, me zanima ali je kdo od vas že imel podobne težave in kaj je bil vzrok? Da dodam, do zdravnika sem že šel. Šel sem na analizo krvi. Brez posebnosti. Zdravnik in okulist ne ugotavljata nekih nepravilnosti. Imam pa malo povečan pritisk. Stresu sem izpostavljen po moji oceni toliko, kot vsak drugi.

Težava pa je v tem, da imam precej pogosto občutke, kot da sem malo odsoten. Kot da imam zapoznele odzive.
Še najbližja vzporednica bi bila stanje, ko spiješ kako pivo ali dva. Seveda ne da sem pijan (ali da bi kaj spil), samo odzivi in moje zavedanje je temu podobno. Kot da bi za "volanom" sedel nekdo drugi :)

Je že kdo imel kaj podobnega? Kaj je pomagalo?

anketar ::

a maš astigmatizem pa že par let stara očala? če je odgovor ja, menji okulista

jizzer ::

Tudi sam tu pa tam doživljam kaj podobnega - ne tako drastično in ne tako pogosto verjetno - se pa zgodi. Nosim očala in mi ni najbolj jasno kaj bi mel vid z tem, ker se ne gre za to da zamegljeno vidiš, ampak da si sam pri sebi zmeden mentalno. Je pa res da mam ta očala stara 2 leti in sem takrat na steklih zelo šparal, pa mi še zdaj ni jasno zakaj.
Seveda če sem OP-ja pravilno razumel.

Edit: Astigmatizem
Povzroča jo nepravilna ukrivljenost (npr. neenakomerna izbočenost) roženice ali očesne leče.

Prav to imam jaz narobe z očesom. Hvala za namig, se moram pozanimati naprej.
OP: pardon za smetenje >:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: jizzer ()

harvey ::

Težava pa je v tem, da imam precej pogosto občutke, kot da sem malo odsoten. Kot da imam zapoznele odzive.

Mogoče premalo spanja, ali pa nekvaliteten spanec.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

Glodko ::

Drži, imam astigmatizem. Očala so stara nekje 2 in pol leti. Je pa res, da sem takrat šel prvič k drugem optiku (pred tem sem bil vedno pri enem in istem). Če se prav spomnim je omenjal da je moj cilinder čisto drugačen, kot je bil nazadnje predpisan. To se mi pojavlja čez prst zadnje 2 meseca. Bom šel še do drugega optika, mogoče se je res pri vidu kaj spremenilo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

velik cilinder na očesu

Oddelek: Loža
144359 (1450) jan99
»

Napačna dioptrija za očala

Oddelek: Loža
4711514 (10092) bambam20
»